Fiyatlandırmanın kontrolsüz olması

Makaleler
5
Arkadaşlar, selamlar. Hepsiburada üzerinden sadece birine denk geldiğim bir satıcı hakkında konuşmak istiyorum.

Satıcının fiyatı:

Aynı ürüne Hepsiburada'nın fiyatı:

Farklı bir ürüne biçtiği fiyat:

Hepsiburada'nın verdiği fiyat:

Daha böyle onlarca değerinden üstün sattığı ürünler var. İsmini ifşalamak istemiyorum ama neden yapıyorsunuz bunu? Zaten etkilendiğimiz şu ekonomide sizler müşterileri daha da mağdur ediyorsunuz. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu olaya birilerinin dur demesi gerekmiyor mu?

Satıcının mağazası var mı? Zincir teknoloji mağazası mı?
Muhtemelen değil onlar bile bu kadar fahiş fiyat çekmez.
Hani Vatan/Teknosa internete göre %5 daha pahalı fiyat çekse okey derim, mağaza çalışanı kira vs. ödemeleri var derim. Bu düpedüz dolandırıcılık.

Senin yasaların serbest piyasası normalleştirdiği için adam 1.000.000 TL bile yazar. Yazabilir. Yazıyor. Takmamak lazım. Araştırmak lazım.

İstediği fiyatı koymakta özgür. Kimse o fiyattan almayacağı için de sorun yok, kendisi zarar ediyor.
Katılmıyorum.
Bu sahibinden'de ki ev fiyatlarıyla aynı.
Adamın biri aynı binadaki evi farklı fiyatlara koyuyor sonra başkası görüyor o bu kadar istediyse benim evim şu kadar eder. Böyle böyle artıyor bu iş. Denetleme şart.

Serbest piyasa kuralları, satar, satamaz, ahlakidir, değildir başka konu.

Ben de bu görüşe katılıyorum. Dingo'nun ahrı mı ya bu ülke. Birisi bakmalı, kontrol etmeli haksız mıyım? Keyfine göre mal satıyor adam.

Serbest piyasa. Bazen dalgınlık, vakit olmama gibi şeylerde bazı müşteriler kazıklanabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…