A haber izlemeyi bırak. Şu an gelen ve gelecekler asgari ücret zammı daha devasa enflasyon zamları var.
Zihniyete bak gelmezse diyorum a haber diyor Z kuşağı örneği.
A haber izlemeyi bırak. Şu an gelen ve gelecekler asgari ücret zammı daha devasa enflasyon zamları var.
Arkadaşım anlamıyorsun çünkü ekonomiden gelmezse yok asgari ücreti yüzde 54 zamladın suan bile onların zammı gelecek işçi maliyeti arttı.Zihniyete bak gelmezse diyorum a haber diyor Z kuşağı örneği.
Arkadaşım anlamıyorsun çünkü ekonomiden gelmezse yok asgari ücreti yüzde 54 zamladın şu an bile onların zammı gelecek işçi maliyeti arttı.
Artı geçen seneli enag 186 enflasyonu 120 olacak ama fiyatlar 120 artacak reel olarak öyle enflasyon hemen bitmiyor ekonomi araştır öyle gel.
Sırf asgari ücret yüzde 54 zam almış işçilik adam zam gelmezse diyor ya hey Allah'ım haa gelmez bedava çalıştırıyor millet işçileri.
İşte varsayamazsın gelir ve geliyor da daha geçen baktığım laptop 1 günde 3 bin lira zam yedi. Yaşın kaç veletlerle muhatap olmak istemiyorum.Arkadaşım varsayalım gelmedi onu sordum sen a haber diyorsun ya gelmezse.
İşte varsayamazsın gelir ve geliyor da daha geçen baktığım laptop 1 günde 3 bin lira zam yedi. Yaşın kaç veletlerle muhatap olmak istemiyorum.
Hahahaha ampüle basan adamdan bişey beklemem zaten aynen fiyatlar aynı böyle devam et. Erkeksen ülkede dur yurtdışına kaçacağına tipik ampül ahlakı. Muhatap olma seviyemizi senle düşüremeyiz.Bunu diyerek kendini belli ettin işte kardeşim ben kimseyle siyaset tartışmam hiçbir partiyi tutmam hayatımda 1 kere oy kullandım onda da ampüle bastım sen hiç kullanmadım galiba öyle düşünüyorum param var aç değilim Allah göstermesin. Ülkenin normale dönmesini istiyorum Mart'ta Allah'ın izniyle Amerika'ya taşınıyorum yerleşim vizesi aldım ikametgâh var dedemin onun vaasıtasıyla amcamın araba tamircisi dükkanı var yanında çalışacağım alcağın laptop nasıl zam geldi anlamadım ben aldığım şeylere sürekli bakarım indirim olmuşmu zam gelmişmi son 1 aydır aynı.
Hahahaha ampüle basan adamdan bir şey beklemem zaten aynen fiyatlar aynı böyle devam et. Erkeksen ülkede dur yurt dışına kaçacağına tipik ampul ahlakı. Muhatap olma seviyemizi senle düşü.
Hahahaha ampüle basan adamdan bir şey beklemem zaten aynen fiyatlar aynı böyle devam et. Erkeksen ülkede dur yurt dışına kaçacağına tipik ampul ahlakı. Muhatap olma seviyemizi senle düşüremeyiz.
Yapamazsın tabi arkadaşım kendi tercihlerinden böyle oldu bu ülkede artık zengin değilsen alt sınıfsın refahın yok. Muharrem ince kılıçdardan daha iyi bir adam bu arada.Kardeşim 2018 de basmışım 18 yaşıma yeni girmişim sen böyle olabileceğini tahmin edebilir miydin o zaman basacak kimse yoktu muharrem inceyemi bassaydım.
Ülkede istedeğim hiçbir şeyi yapamıyorum senin imkanın olsa önden giderdin burada duyar kasma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.