Fizik için kanal önerisi

Haklısın uzun geliyor ama zaten yavaş konuşuyor 1.5 hızda izleyebilirsin tabi yine de sana kalmış.

Hızlandırınca da çorba gibi oluyor hocam.
Tonguç hariç her yerden izleyebilirsin, işine yarar. Ayrıca videoyu izlerken ileri sarma, arada önemli şeyler söylebiliyor.

Zamanında Tonguç izlemiştim. PDF'leri ile gidince verimli oluyordu. Madde ve Özkütle konusunu çok iyi anlamıştım.
Benim Hocam Barış AKINCIOĞLU.

Barış hocadan da dinledim biraz. Fakat onun anlatımını pek anlamadım. Mikrofon yakasında olduğu için yankılı ses geliyor ve uzak çekim olduğu için de pek tercihim değil hocam. Yine de teşekkürler.

Hızlandırınca da çorba gibi oluyor hocam.

Zamanında Tonguç izlemiştim. PDF'leri ile gidince verimli oluyordu. Madde ve Özkütle konusunu çok iyi anlamıştım.

Barış hocadan da dinledim biraz. Fakat onun anlatımını pek anlamadım. Mikrofon yakasında olduğu için yankılı ses geliyor ve uzak çekim olduğu için de pek tercihim değil hocam. Yine de teşekkürler.
Tercih meselesi. Bize önermek düşüyor. Hangisinin senin için daha faydalı olduğuna sen karar vereceksin. Başarılar bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı