M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.487 Çözümler 9 1 Mayıs 2023 #1 Fizik dersinden proje aldım ve bir deney yapıp videoya çekmem gerekiyor. Seçtiğim konu: Sıvıların kaldırma kuvveti. Birkaç fikir bulabildim ama sadece onları yaparsam basit olur diye düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2023
Fizik dersinden proje aldım ve bir deney yapıp videoya çekmem gerekiyor. Seçtiğim konu: Sıvıların kaldırma kuvveti. Birkaç fikir bulabildim ama sadece onları yaparsam basit olur diye düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 1 Mayıs 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et