E efekayrakkus Femtopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 9. sınıfa gidiyorum fizik ve matematik dersinden kaldım. Sorumluluk sınavlarına girmek zorunda mıyım?
9. sınıfa gidiyorum fizik ve matematik dersinden kaldım. Sorumluluk sınavlarına girmek zorunda mıyım?
blud Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 316 Çözümler 1 7 Haziran 2024 #2 Hayır. Sadece 2 dersten kaldıysanız bir sorun olmaz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
VykeTheGolden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.468 Çözümler 1 7 Haziran 2024 #3 efekayrakkus dedi: 9. sınıfa gidiyorum fizik ve matematik dersinden kaldım. Sorumluluk sınavlarına girmek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Meslek lisesiyseniz meslek programı ve edebiyattan sorumlu olursunuz. Onun dışında edebiyat,almanca vb harici sorumluluk yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
efekayrakkus dedi: 9. sınıfa gidiyorum fizik ve matematik dersinden kaldım. Sorumluluk sınavlarına girmek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Meslek lisesiyseniz meslek programı ve edebiyattan sorumlu olursunuz. Onun dışında edebiyat,almanca vb harici sorumluluk yok diye biliyorum.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.003 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #4 Eğer ortalamanız 50'nin üstündeyse ve 1 dersten fazla dersten kaldıysanız, kaldığınız tüm derslerden sorumluluk sınavına girersiniz. Artı 0 Eksi
Eğer ortalamanız 50'nin üstündeyse ve 1 dersten fazla dersten kaldıysanız, kaldığınız tüm derslerden sorumluluk sınavına girersiniz.
A awoxf Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 532 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #5 efekayrakkus dedi: 9. sınıfa gidiyorum fizik ve matematik dersinden kaldım. Sorumluluk sınavlarına girmek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Kaldın mı aynı durumdayım bende Artı 0 Eksi
efekayrakkus dedi: 9. sınıfa gidiyorum fizik ve matematik dersinden kaldım. Sorumluluk sınavlarına girmek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Kaldın mı aynı durumdayım bende