Yok be kardeşim sanmam. Fizyoterapistim işsizim diyen birini ne gördüm ne okudum. Fizyoterapiye farklı zamanlarda gittim. Özel merkezler, özel hastaneler, özel yazaneler. Hepside gencecik ve çok iyi kazancı var. Sakın ola bırakma. Çekinme bu merkezlere git konuş. İstersen sana birkaç numara dahi veririm. Aldanma moral bozma. Mühendis işsiz, hiç fizyoterapist yok.Ben fizyoterapi ve rehabilitasyon 1. sınıfım ve çevremde bölüme karşı çok kötü yorumlar yapıyorlar. İşsiz kalırsınız diyorlar ve bu benim psikolojimi kötü etkiliyor. Sizce nasıl bir bölüm işsiz mi kalacağım yani?
Kendi mekanını açsan fena para kırarsınBen fizyoterapi ve rehabilitasyon 1. sınıfım ve çevremde bölüme karşı çok kötü yorumlar yapıyorlar. İşsiz kalırsınız diyorlar ve bu benim psikolojimi kötü etkiliyor. Sizce nasıl bir bölüm işsiz mi kalacağım yani?
Fizyoterapi ve rehabilitasyonu sadece sağlık açısından iyileşme amaçla değil, kişisel mutluluk ve rahatlama olarak da ihtiyaç duyuyor insanlık. Gidip nerelerde çalışabileceğini araştırıp mezunların neler yaptığını öğrenmek iyi bir fikir.Ben fizyoterapi ve rehabilitasyon 1. sınıfım ve çevremde bölüme karşı çok kötü yorumlar yapıyorlar. İşsiz kalırsınız diyorlar ve bu benim psikolojimi kötü etkiliyor. Sizce nasıl bir bölüm işsiz mi kalacağım yani?
Ben fizyoterapi ve rehabilitasyon 1. sınıfım ve çevremde bölüme karşı çok kötü yorumlar yapıyorlar. İşsiz kalırsınız diyorlar ve bu benim psikolojimi kötü etkiliyor. Sizce nasıl bir bölüm işsiz mi kalacağım yani?
Teşekkür ederimmYok be kardeşim sanmam. Fizyoterapistim işsizim diyen birini ne gördüm ne okudum. Fizyoterapiye farklı zamanlarda gittim. Özel merkezler, özel hastaneler, özel yazaneler. Hepside gencecik ve çok iyi kazancı var. Sakın ola bırakma. Çekinme bu merkezlere git konuş. İstersen sana birkaç numara dahi veririm. Aldanma moral bozma. Mühendis işsiz, hiç fizyoterapist yok.
Teşekkür ederimmFizyoterapi ve rehabilitasyonu sadece sağlık açısından iyileşme amaçla değil, kişisel mutluluk ve rahatlama olarak da ihtiyaç duyuyor insanlık. Gidip nerelerde çalışabileceğini araştırıp mezunların neler yaptığını öğrenmek iyi bir fikir.
Sen "şuram ağrıyor" diye orasını ovalamayan bir insan görene kadar işsiz kalmak için kör, sağır ve dilsiz olman gerek o meslek ile. İşsiz kalmak için ekseriyetle çabalayıp başkalarına kulak asarsan, yani evet.
Ve bunun yapında Avrupa kapılarıda açık. Spor terapistleri çok iyi kazanıyor ülkemizde de. Durma devam et. Bunun yanında psikolojide okursan sporcu psikolojisini üzerine aranılan insan olursun.Teşekkür ederimm
Teşekkür ederimm
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.