Arama yaptığınızda buluyor mu? Yani ayrı ayrı plugins dosyasına ekleyip aratmayı denediniz mi? Crackli versiyonlarda görünmeme durumu oluyor. Ben de crackli kullanırken aynı sorunu yaşamıştım. Satın aldıktan sonra düzelmişti. Bazı 3. parti pluginleri internete bağlanamadığından dolayı doğrulayamadığı için eklemeyebiliyor. Artık herhangi bir problem yaşamıyorum. Ayrıca problem yaşayınca teknik desteğe yazıyorum. Yarım saat içinde çözüyorlar.
Plugin derken, pluginler vst olarak kurulur seslerden bahsediyorsan, onları packs dosyasının içine atmalısınBaşta eklediğim pluginleri sol panelde gösteriyordu ancak artık göstermiyor, normal FL Studio'nun içindeki patches dosyasına ekliyorum diğerlerini açıp yeni attığım pluginleri neden göstermiyor, bir yardımcı olunn.
Plugin derken, pluginler vst olarak kurulur seslerden bahsediyorsan, onları packs dosyasının içine at.
Patches dosyanın içinde normal şartlarda packs olması lazım. Muhtemelen Cracki yanlış kurmuşsunuz. Komple uninstallayıp başka bir yerden indirinEki Görüntüle 2283797
Maalesef böyle bir hata alıyorum.
Dosyanın içinde packs dosyası göremedim tam nerede acaba.
Fl engine hatası da ondan dolayı bencePatches dosyanın içinde normal şartlarda packs olması lazım. Muhtemelen Cracki yanlış kurmuşsunuz. Komple uninstallayıp başka bir yerden indirin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.