Gizlikullanıcı01 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #1 Ben FL Studio 20.9.2'de demo sürümünde bir proje oluşturdum. Sonra 2.8.4 full sürümünü yükledim dosya elimde kaldı çeviremiyorum.
Ben FL Studio 20.9.2'de demo sürümünde bir proje oluşturdum. Sonra 2.8.4 full sürümünü yükledim dosya elimde kaldı çeviremiyorum.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 16 Nisan 2023 #2 FLP’yi MP3’e çeviremezsiniz, eski sürüm FL Studio’yu tekrar yüklemeniz gerekiyor.
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 16 Nisan 2023 #3 FL Studio demo sürümünde proje kaydına izin vermiyor. Muhtemelen .flp dosyanızın içi boş olabilir.
G Gabony Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 16 Nisan 2023 #4 FLP'yi FL Studio ile birlikte açın. Sırasıyla File > Export > MP3 File kısımlarına tıklayın. Eğer bu şekilde MP3'e dönüştüremezseniz. Bu Linkteki siteye Flp uzantılı dosyanızı upload edip convert seçeneğine tıklayarak mp3 formatına dönüştürebilirsiniz.
FLP'yi FL Studio ile birlikte açın. Sırasıyla File > Export > MP3 File kısımlarına tıklayın. Eğer bu şekilde MP3'e dönüştüremezseniz. Bu Linkteki siteye Flp uzantılı dosyanızı upload edip convert seçeneğine tıklayarak mp3 formatına dönüştürebilirsiniz.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 16 Nisan 2023 #5 Gabony dedi: FLP'yi FL Studio ile birlikte açın. Sırasıyla File > Export > MP3 File kısımlarına tıklayın. Eğer bu şekilde MP3'e dönüştüremezseniz. Bu Linkteki siteye Flp uzantılı dosyanızı upload edip convert seçeneğine tıklayarak mp3 formatına dönüştürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Farklı bir sürümde kaydedilen bir dosyayı başka bir sürüm üzerinden açamazsınız. Yazdığınız şey aynı sürüm ise geçerli, arkadaşın sürümler farklı.
Gabony dedi: FLP'yi FL Studio ile birlikte açın. Sırasıyla File > Export > MP3 File kısımlarına tıklayın. Eğer bu şekilde MP3'e dönüştüremezseniz. Bu Linkteki siteye Flp uzantılı dosyanızı upload edip convert seçeneğine tıklayarak mp3 formatına dönüştürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Farklı bir sürümde kaydedilen bir dosyayı başka bir sürüm üzerinden açamazsınız. Yazdığınız şey aynı sürüm ise geçerli, arkadaşın sürümler farklı.
Gizlikullanıcı01 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #6 Berk Count dedi: FLP’yi MP3’e çeviremezsiniz, eski sürüm FL Studio’yu tekrar yüklemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... eski sürümü yüklesem bile demo olur o zaman yine olmaz. ytwitchan dedi: FL Studio demo sürümünde proje kaydına izin vermiyor. Muhtemelen. FLP dosyanızın içi boş olabilir. Genişletmek için tıkla... Dosyayı kaydetmeye izin veriyor ama açtırmıyor ful sürüm olmadan. FL Studio 20.9.2 Full sürüm varsa bilgisayarınızda siz çevirebilirsiniz. Dosyayı size atarım.
Berk Count dedi: FLP’yi MP3’e çeviremezsiniz, eski sürüm FL Studio’yu tekrar yüklemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... eski sürümü yüklesem bile demo olur o zaman yine olmaz. ytwitchan dedi: FL Studio demo sürümünde proje kaydına izin vermiyor. Muhtemelen. FLP dosyanızın içi boş olabilir. Genişletmek için tıkla... Dosyayı kaydetmeye izin veriyor ama açtırmıyor ful sürüm olmadan. FL Studio 20.9.2 Full sürüm varsa bilgisayarınızda siz çevirebilirsiniz. Dosyayı size atarım.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 16 Nisan 2023 #7 Gizlikullanıcı01 dedi: eski sürümü yüklesem bile demo olur o zaman yine olmaz. Genişletmek için tıkla... Eski sürümün orijinalini yükleyeceksin o zaman başka şekilde çeviremezsin.
Gizlikullanıcı01 dedi: eski sürümü yüklesem bile demo olur o zaman yine olmaz. Genişletmek için tıkla... Eski sürümün orijinalini yükleyeceksin o zaman başka şekilde çeviremezsin.
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 16 Nisan 2023 #8 Gizlikullanıcı01 dedi: Dosyayı kaydetmeye izin veriyor ama açtırmıyor ful sürüm olmadan. FL Studio 20.9.2 Full sürüm varsa bilgisayarınızda siz çevirebilirsiniz. Dosyayı size atarım. Genişletmek için tıkla... 21.0.2 Sürüm mevcut bende fakat eski sürümlerdeki dosyalarımı açabiliyorum herhangi bir sıkıntı olmuyor. İsterseniz gönderin bir bakayım.
Gizlikullanıcı01 dedi: Dosyayı kaydetmeye izin veriyor ama açtırmıyor ful sürüm olmadan. FL Studio 20.9.2 Full sürüm varsa bilgisayarınızda siz çevirebilirsiniz. Dosyayı size atarım. Genişletmek için tıkla... 21.0.2 Sürüm mevcut bende fakat eski sürümlerdeki dosyalarımı açabiliyorum herhangi bir sıkıntı olmuyor. İsterseniz gönderin bir bakayım.
Gizlikullanıcı01 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #9 ytwitchan dedi: 21.0.2 Sürüm mevcut bende fakat eski sürümlerdeki dosyalarımı açabiliyorum herhangi bir sıkıntı olmuyor. İsterseniz gönderin bir bakayım. Genişletmek için tıkla... piano.flp drive.google.com google drive ye yükledim. belkide demo ile ilgili bir sorun vardır eski sürümü normalde açıyordur da bendeki dosyanın yapıldığı sürüm uygulama sürümünden yüksek belki ondandır ytwitchan dedi: 21.0.2 Sürüm mevcut bende fakat eski sürümlerdeki dosyalarımı açabiliyorum herhangi bir sıkıntı olmuyor. İsterseniz gönderin bir bakayım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, son durum nedir ? Son düzenleme: 19 Nisan 2023
ytwitchan dedi: 21.0.2 Sürüm mevcut bende fakat eski sürümlerdeki dosyalarımı açabiliyorum herhangi bir sıkıntı olmuyor. İsterseniz gönderin bir bakayım. Genişletmek için tıkla... piano.flp drive.google.com google drive ye yükledim. belkide demo ile ilgili bir sorun vardır eski sürümü normalde açıyordur da bendeki dosyanın yapıldığı sürüm uygulama sürümünden yüksek belki ondandır ytwitchan dedi: 21.0.2 Sürüm mevcut bende fakat eski sürümlerdeki dosyalarımı açabiliyorum herhangi bir sıkıntı olmuyor. İsterseniz gönderin bir bakayım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, son durum nedir ?
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 19 Nisan 2023 #10 Gizlikullanıcı01 dedi: Merhaba, son durum nedir ? Genişletmek için tıkla... Merhaba, gereksiz yere ceza yediğim için cevap yazamamıştım. Eve geçtiğim zaman göndereceğim.
Gizlikullanıcı01 dedi: Merhaba, son durum nedir ? Genişletmek için tıkla... Merhaba, gereksiz yere ceza yediğim için cevap yazamamıştım. Eve geçtiğim zaman göndereceğim.