Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Temmuz 2023 #1 Evde değişik bir flash bellek buldum ama normal girişi yok. Farklı bir girişi var. Bu flash belleğin ismi ne ve nasıl PC'ye takarım? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2023-07-29 at 21.04.02.jpeg 2,7 KB · Görüntüleme: 83
Evde değişik bir flash bellek buldum ama normal girişi yok. Farklı bir girişi var. Bu flash belleğin ismi ne ve nasıl PC'ye takarım?
Çözüm RDJ 29 Temmuz 2023 Yunus creqtive efe dedi: Bir tanesi doğru gibi ama temassızlık yapıyor gibi. Kasalı olanla değişim yapabilir miyim evde? Genişletmek için tıkla... Hocam, CMD'yi açıp, diskpart yazıp, ardından açılan sayfada list disk yazıp bakar mısınız USB orada gözüküyor mu?
Yunus creqtive efe dedi: Bir tanesi doğru gibi ama temassızlık yapıyor gibi. Kasalı olanla değişim yapabilir miyim evde? Genişletmek için tıkla... Hocam, CMD'yi açıp, diskpart yazıp, ardından açılan sayfada list disk yazıp bakar mısınız USB orada gözüküyor mu?
KS KS Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Temmuz 2023 #31 RDJ dedi: Hocam bir flash daha var mı evde? Genişletmek için tıkla... Yok hocam o dediğiniz tornavida ile birleştirdim biçimlendirme hatası verdi bende verilerimi kaybetmemek için biçimlendirmedim. Artı 0 Eksi
RDJ dedi: Hocam bir flash daha var mı evde? Genişletmek için tıkla... Yok hocam o dediğiniz tornavida ile birleştirdim biçimlendirme hatası verdi bende verilerimi kaybetmemek için biçimlendirmedim.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 29 Temmuz 2023 #32 Yunus creqtive efe dedi: Yok hocam o dediğiniz tornavida ile birleştirdim biçimlendirme hatası verdi bende verilerimi kaybetmemek için biçimlendirmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon tablet var mı? Artı 0 Eksi
Yunus creqtive efe dedi: Yok hocam o dediğiniz tornavida ile birleştirdim biçimlendirme hatası verdi bende verilerimi kaybetmemek için biçimlendirmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon tablet var mı?
KS KS Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Temmuz 2023 #33 RDJ dedi: Hocam bir flash daha var mı evde? Genişletmek için tıkla... Var hocam. RDJ dedi: Hocam telefon tablet var mı? Genişletmek için tıkla... Tablet dışında her şey var. Artı 0 Eksi
RDJ dedi: Hocam bir flash daha var mı evde? Genişletmek için tıkla... Var hocam. RDJ dedi: Hocam telefon tablet var mı? Genişletmek için tıkla... Tablet dışında her şey var.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 29 Temmuz 2023 #34 Yunus creqtive efe dedi: Var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam otg dönüştürücünüz var mı? Yunus creqtive efe dedi: Var hocam. Tablet dışında her şey var. Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayar var mı? Artı 0 Eksi
Yunus creqtive efe dedi: Var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam otg dönüştürücünüz var mı? Yunus creqtive efe dedi: Var hocam. Tablet dışında her şey var. Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayar var mı?
KS KS Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Temmuz 2023 #35 RDJ dedi: Hocam OTG dönüştürücünüz var mı? Başka bir bilgisayar var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam ama telefon laptop PC her şey var. Artı 0 Eksi
RDJ dedi: Hocam OTG dönüştürücünüz var mı? Başka bir bilgisayar var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam ama telefon laptop PC her şey var.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 29 Temmuz 2023 #36 Yunus creqtive efe dedi: Yok hocam ama telefon laptop PC her şey var. Genişletmek için tıkla... Hocam flashınızı pc ye takın ve oradaki tüm verilerinizi Ctrl+C ile diskinize atın ve flashı biçimlendirin. Artı 0 Eksi
Yunus creqtive efe dedi: Yok hocam ama telefon laptop PC her şey var. Genişletmek için tıkla... Hocam flashınızı pc ye takın ve oradaki tüm verilerinizi Ctrl+C ile diskinize atın ve flashı biçimlendirin.
KS KS Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Temmuz 2023 #37 RDJ dedi: Hocam flashınızı PC'ye takın ve oradaki tüm verilerinizi CTRL+C ile diskinize atın ve flashı biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Flashı açamıyorum hocam direk basınca biçimlendirin diyor. Artı 0 Eksi
RDJ dedi: Hocam flashınızı PC'ye takın ve oradaki tüm verilerinizi CTRL+C ile diskinize atın ve flashı biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Flashı açamıyorum hocam direk basınca biçimlendirin diyor.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 29 Temmuz 2023 #38 Yunus creqtive efe dedi: Flashı açamıyorum hocam direk basınca biçimlendirin diyor. Genişletmek için tıkla... SSS'ini atar mısınız hocam? Artı 0 Eksi
Yunus creqtive efe dedi: Flashı açamıyorum hocam direk basınca biçimlendirin diyor. Genişletmek için tıkla... SSS'ini atar mısınız hocam?
KS KS Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Temmuz 2023 #39 Buyur hocam SS. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2023-07-29 at 22.59.29.jpeg 20,5 KB · Görüntüleme: 32 Artı 0 Eksi
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 29 Temmuz 2023 #40 Yunus creqtive efe dedi: Buyur hocam SS. Genişletmek için tıkla... Hocam iptale basın. Artı 0 Eksi