D Deathgamer Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 315 21 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar ben şimdi Valorant'ı D diskine Riot Games diye bir dosyaya kursam, sonra Riot Games dosyasını bir flash belleğe kopyalasam ve arkadaşın bilgisayarına D diskine atsam, Valorant arkadaşın bilgisayarında oynanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2021
Arkadaşlar ben şimdi Valorant'ı D diskine Riot Games diye bir dosyaya kursam, sonra Riot Games dosyasını bir flash belleğe kopyalasam ve arkadaşın bilgisayarına D diskine atsam, Valorant arkadaşın bilgisayarında oynanır mı?
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 21 Şubat 2021 #11 Deathgamer dedi: Setup dosyası sitede yok ki. Genişletmek için tıkla... Setup'a gerek yok. Dosyaları taşı yeter. Artı 0 Eksi
Deathgamer dedi: Setup dosyası sitede yok ki. Genişletmek için tıkla... Setup'a gerek yok. Dosyaları taşı yeter.
KS KS D Deathgamer Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 315 21 Şubat 2021 #12 dansemacabre dedi: Setup'a gerek yok. Dosyaları taşı yeter. Genişletmek için tıkla... Konun başında beri bende bundan bahsediyorum ama olmaz diyorlar. Artı 0 Eksi
dansemacabre dedi: Setup'a gerek yok. Dosyaları taşı yeter. Genişletmek için tıkla... Konun başında beri bende bundan bahsediyorum ama olmaz diyorlar.
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 21 Şubat 2021 #13 Deathgamer dedi: Konun başında beri bende bundan bahsediyorum ama olmaz diyorlar. Genişletmek için tıkla... Olur olur bal gibi olur. Ben haftada bir yapıyorum oluyor da sizde neden olmasın? Artı 0 Eksi
Deathgamer dedi: Konun başında beri bende bundan bahsediyorum ama olmaz diyorlar. Genişletmek için tıkla... Olur olur bal gibi olur. Ben haftada bir yapıyorum oluyor da sizde neden olmasın?
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 21 Şubat 2021 #14 Deathgamer dedi: Setup dosyası sitede yok ki. Genişletmek için tıkla... İndirdiğin şey setup zaten. Direkt kurulum yapmadan onu flash belleğe at. Artı 0 Eksi
Deathgamer dedi: Setup dosyası sitede yok ki. Genişletmek için tıkla... İndirdiğin şey setup zaten. Direkt kurulum yapmadan onu flash belleğe at.
KS KS D Deathgamer Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 315 21 Şubat 2021 #15 Gojira dedi: İndirdiğin şey setup zaten. Direkt kurulum yapmadan onu flash belleğe at. Genişletmek için tıkla... Geçen hafta denedim 64 MB falan bir şeydi. Ben yanlış indirdim herhalde. Artı 0 Eksi
Gojira dedi: İndirdiğin şey setup zaten. Direkt kurulum yapmadan onu flash belleğe at. Genişletmek için tıkla... Geçen hafta denedim 64 MB falan bir şeydi. Ben yanlış indirdim herhalde.
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 21 Şubat 2021 #16 Gojira dedi: İndirdiğin şey setup zaten. Direkt kurulum yapmadan onu flash belleğe at. Genişletmek için tıkla... Setup'u atmasının ne anlamı var? Atılacak kişinin neti kotalı ya da yavaş olabilir zaten 8 GB patch atacak. 60 MB şeyi internetten de indirir ya. Deathgamer dedi: Geçen hafta denedim 64 MB falan bir şeydi. Ben yanlış indirdim herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam sen dosyaları at direkt. Valorant klasörünü olduğu gibi flasha at. Artı 0 Eksi
Gojira dedi: İndirdiğin şey setup zaten. Direkt kurulum yapmadan onu flash belleğe at. Genişletmek için tıkla... Setup'u atmasının ne anlamı var? Atılacak kişinin neti kotalı ya da yavaş olabilir zaten 8 GB patch atacak. 60 MB şeyi internetten de indirir ya. Deathgamer dedi: Geçen hafta denedim 64 MB falan bir şeydi. Ben yanlış indirdim herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam sen dosyaları at direkt. Valorant klasörünü olduğu gibi flasha at.