Çözüldü Flash Bellek Tanımama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

5STREET

Hectopat
Daha fazla  
Çok şeye gerek yok durum bu. Ne yapabilirim ? Biçinlendir diyorum tepkisiz kalıyor.
İçinde Win7 Dosyaları vardı biçinlendirirken içine girmeye çalıştım böyle oldu.

f diski.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm; Diğer bilgisayarımda denedim çalıştı ve bir uğraştıktan sonra Anti V. Programın engellediğini öğrendim.
Markası SanDisk Program Flash belleği görmüyor.

minitool.png

Benzer bir durum söz konusu. Flash aygıt yöneticisinde görünmekte olup disk yönetiminde meda yok yazıyor. Acaba içindeki verileri kurtarabilmem mümkün mü?

Aeseus Data recovery yardımcı olacaktır. Yanlız, bu dediğimiz işlemleri yapmadan önce (yaptıysan iş işten geçmiş olabilir) Linux live bir sistemi bootable edin (arızalı olan flash bellekle değil) ardından Test disk aracını yoksa kurun ve tarama yapın. Ardından file explorer ile dosyalarınızı görebilmeniz lazım (Formata hiç girişmedi isen).

Bu işlem sizin için zor olabilir ancak dediğim kurallar çerçevesinde kayıp yaşamadan kurtarabilirsiniz. Ben çok kez yaptım, ancak sosyalde yapamayan çok kişi var.

Sorunu çözdüm; Diğer bilgisayarımda denedim çalıştı ve bir uğraştıktan sonra Anti V. Programın engellediğini öğrendim.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı