Flash bellek üzerinden oyun çalıştırma

Aratus

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler internet hızım çok yavaş olduğu için bazı oyunları indirmekte güçlük çekiyorum. Örneğin: GTA 5 arkadaşımda yüklü olduğu için setup dosyasını flash belleğime atsam kendi bilgisayarıma takıp yüklesem sorun falan olur mu? Oyun aynı şekilde çalışır mı? Çoğu oyunu böyle yapmayı düşünüyorum setup aldığımda internet gerektirmiyor değil mi?

Yorum değil o soru sordum. İsterse Sata to USB kablosu varsa HDD ilede alır ama oyunu çalıştırmayacağını belirtirdim.
Yok adam setup dosyasını flash üzerinden çalıştırıp hard diskime kurabilir miyim diyor. Yoksa direk kurulu oyunu çalıştırır mıyım demiyor. Yoksa dediğin gibi çalışmazdı.

taşınabilir hdd düşünüyorum
HDD ile olur da oyunun setup dosyasını nereden buldunuz? Onu anlayamadım.
dosyayı aldıktan sonra oyunu neden çalıştırmasın anlamadım
Yok adam setup dosyasını flash üzerinden çalıştırıp hard diskime kurabilir miyim diyor. Yoksa direk kurulu oyunu çalıştırır mıyım demiyor. Yoksa dediğin gibi çalışmazdı.
Kurulu oyun olursa demek istiyorum zaten.

HDD ile olur da oyunun setup dosyasını nereden buldunuz? Onu anlayamadım.

Kurulu oyun olursa demek istiyorum zaten.
Aklıma şey geldi. GTA 5 7 DVD satılıyordu ya eskiden. Belki DVD den kopyadır. Korsan olduğu anlamına gelmez.
Merak ettiğim şey de bu işte. Epic' te olsun, Steam' de olsun oyun setup olarak inmiyor. Direk kurulu olarak iniyor.
Bence DVD'den setup dosyaları kopyalanmış. İlla dijital almak zorunda değil insanlar.

İfadeler: kt2
Şöyle söyleyeyim mesela oyunu arkadaşım bilgisayarına kurdu c klasörüne ben onun bilgisayarına taktım flash c ye girdi gta 5 klasörünü benim flashıma aktardı bende kendi bilgisayarıma taktım dosyayı flashdan bilgisayarıma attım sonra dosyanın içinden setup.exe kurdum oyunu bu kadar

DVD' lerden setupu ve diğer doyaları çıkarmaya çalışırsa hiç olmaz, en azından ben öyle biliyorum.

Nereden kurdu oyunu? Setup.exe nereden geldi?

İfadeler: kt2
arkadaşlar gta 5 üzerinden bakmayın başka oyunlarda olabilir örnek gta 5 ti gta5 olmuyorsa mecbur indiririm gibi bakın olaya

C'ye girip oyunun klasörünü atarsa Setup atmış olmaz. Direk oyunun kendisini atar. Bu da çalışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…