Sift heads yapılır fakat her bölüm yapılmıyor sanırım. Az önce sift heads assault 3 indirdim çalıştı. İsterseniz deneyebilirsiniz fakat ben 4-5 site denedim bulamadım diğer sitelere bakmakta fayfa var.
Sift heads yapılır fakat her bölüm yapılmıyor sanırım. Az önce sift heads assault 3 indirdim çalıştı. İsterseniz deneyebilirsiniz fakat ben 4-5 site denedim bulamadım diğer sitelere bakmakta fayfa var. Eki Görüntüle 796334
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Diğer serileri denerim eğer çalışırsa buradan size veririm. Ama büyük ihtimal ya kasar ya da oyun açılmaz ama deneyelim çünkü her oyunu açmıyor.
Düzenleme: Evet assault serisinin hepsi çalışıyor.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Hocam bunu mutlaka exe yapın veya flash Player'den oyun modunu aktif edin yoksa bazı tuşlar çalışmıyor. O yüzden mutlaka exe yapın.
Hocam deneyip sonucu paylaşırım size ama büyük ihtimal açılmaz çünkü Unity gerektiriyor ve flash Player Unity'i karşılayamaz. Bu arada o site öldü hocam ya eskiden çok oynardım.
Edit: Hiçbiri çalışmadı ve SWF dosyası çıkmadı. Zaten çıkmasını beklemiyordum. Arkadaşlar 3doyunlar ve oyunskor çalışmıyor belirteyim.