Rehber Flash Oyunlar Nasıl İndirilir?

M4kemebunny

Decapat
Daha fazla  
Flashpoint adlı uygulamada neredeyse bütün flash oyunlar var ama eğer yok ise size "baya bi detaylı şekilde" söylüyorum:
1- Siteye sağ tık yapıp inceleye bas

2-Elements kısmındayken CTRL+F yap, aşağıda arama çıkacaktır. (Find by string, selector falan yazacak.)

Sonra oraya .swf yaz. Birkaç tane sonuç çıkacak, orada linkler olacak. O linke tıkla, indir. Tıklayamıyorsan kopyala yapıştır arama çubuğuna.

Oyunun swf dosyasını indirmiş olacaksın. Oyunu oynamak için flash oynatıcı lazım olduğu için buradan indirebilirsin. Sonra Flash oynatıcıda sol üstten Dosya>Aç'a tıklayıp dosyanı seç

"Göz at"a tıkla.

Oyunun swf'sini seç veeee

oyun açılacaktır.

Benim dosyam bozuk olduğu için sana başka bir oyunu temsili göstereyim.

Oyunu tam ekran yapmak için CTRL+F'ye bas ve tam ekrandan çıkmak için Esc'ye bas. Umarım işinizi görmüştür. Bu benim ilk konum, yani pek çok sıyrıklar olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Güvenli oldugunu düşünüyor musun?

Güvenli oldugunu düşünüyor musun?
flashpointi soruyorsan evet güvenilir bir program .swf dosyalarına gelirsek onların yapısına bile virüs sokamazsın

Dosya Ekleri

• 1701608863861.png
    193,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 1701608795677.png
    193,3 KB · Görüntüleme: 26
Kanka bu dediklerini hangii siitede yapacağız. Raze 4 için arıyomda yardımcı olabiclekmisin?

Kanka bu dediklerini hangii siitede yapacağız. Raze 4 için arıyomda yardımcı olabiclek misin?

Herhangi bir flash sitesi olur. Hatta SWF dosyalarının linklerini vermiyor bazen site depoladığı için örnek olarak:
1-Raze 4 oyunkuzusu sitesine girdim ve öğeyi denetleyi açtım.

2- .SWF yazdım ve SWF linkinin olduğu yere gittim ama hayda, link yok!

Bu durumda yapacağın şey oyun sitesinin urlsinin sonuna oradaki link ekini eklemek.

3-artık oyununun dosyası indirildi!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…