Mucize Kartal
Hectopat
Hani sizin flash belleginizde önemli dosyalarınız var ya ondan bahsediyorum.
Önemli değiller ki. Yani az önce de dediğim gibi, silsem bile tekrardan yükleyebileceğim bir şey.Hani sizin flash belleginizde önemli dosyalarınız var ya ondan bahsediyorum.
Önemli değiller ki. Yani az önce de dediğim gibi, silsem bile tekrardan yükleyebileceğim bir şey.
Ayrıca dediğinizi doğru mu yaptım emin değilim ama, komple flash bellek dosyasını oraya attım. Kısayol olarak oluştu. Onu taradım ve bir sonuç çıkmadı. Çok hızlı taradı zaten.
Neden bu uygulama bu kadar gerekli? Malwarebytes ile taradım zaten.Hocam lütfen şimdi sisteme Emsisoft'la malware taraması yapın sonra da flash belleği biçimlendirin yeter.
Neden bu uygulama bu kadar gerekli? Malwarebytes ile taradım zaten.
@basimAC @Gold_Kemalist @wie Bu uygulama gerekli mi sizce? Siz ne dersiniz?
Evet, birden fazla sistemin taramasından geçmesi yararlı olur.Emsisoft BitDefender veri tabanı kullandığı için eğer bir sorun varsa ve bunu 2 yazılım da bulamadıysa yapsanız iyi olur gerekli zorunlu demedim. Daha iyi olur dedim. Ayrıca çağırdığınız arkadaşlar da kesin tanı için yapabilirsiniz diyecektir.
Çünkü Malwarebytes de zararlı buldu, Kaspersky'da buldu 3. bir yol 3. bir veri tabanı ile de taratın kesin tanı koyalım.
@Mucize Kartal Klasörün içi temiz çıktı. Biçimlendirmeyi nasıl yapacağım?
Sen direkt varsayılanlarla biçimlendir.
Sağ tıkla biçimlendir de başlat de kurcalama zaten varsayılan ayarlar yapılacaktır. Burada adam biraz kurcalamış gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.