Flash'a trojan virüsü bulaştığında ne yapılmalı?

Hani sizin flash belleginizde önemli dosyalarınız var ya ondan bahsediyorum.
Önemli değiller ki. Yani az önce de dediğim gibi, silsem bile tekrardan yükleyebileceğim bir şey.

Ayrıca dediğinizi doğru mu yaptım emin değilim ama, komple flaş bellek dosyasını oraya attım. Kısayol olarak oluştu. Onu taradım ve bir sonuç çıkmadı. Çok hızlı taradı zaten.

Önemli değiller ki. Yani az önce de dediğim gibi, silsem bile tekrardan yükleyebileceğim bir şey.

Ayrıca dediğinizi doğru mu yaptım emin değilim ama, komple flash bellek dosyasını oraya attım. Kısayol olarak oluştu. Onu taradım ve bir sonuç çıkmadı. Çok hızlı taradı zaten.

Hocam ondan bahsetmiyorum. Komple derken flash belleğin içindeki her şeyi atacaktınız. Hocam lütfen şimdi sisteme Emsisoft'la malware taraması yapın sonra da flash belleği biçimlendirin yeter.

Neden bu uygulama bu kadar gerekli? Malwarebytes ile taradım zaten.

@basimAC @Gold_Kemalist @wie Bu uygulama gerekli mi sizce? Siz ne dersiniz?

Emsisoft BitDefender veri tabanı kullandığı için eğer bir sorun varsa ve bunu 2 yazılım da bulamadıysa yapsanız iyi olur gerekli zorunlu demedim. Daha iyi olur dedim. Ayrıca çağırdığınız arkadaşlar da kesin tanı için yapabilirsiniz diyecektir.

Çünkü Malwarebytes de zararlı buldu, Kaspersky'da buldu 3. bir yol 3. bir veri tabanı ile de taratın kesin tanı koyalım.

Emsisoft BitDefender veri tabanı kullandığı için eğer bir sorun varsa ve bunu 2 yazılım da bulamadıysa yapsanız iyi olur gerekli zorunlu demedim. Daha iyi olur dedim. Ayrıca çağırdığınız arkadaşlar da kesin tanı için yapabilirsiniz diyecektir.

Çünkü Malwarebytes de zararlı buldu, Kaspersky'da buldu 3. bir yol 3. bir veri tabanı ile de taratın kesin tanı koyalım.
Evet, birden fazla sistemin taramasından geçmesi yararlı olur.

@Mucize Kartal Klasörün içi temiz çıktı. Biçimlendirmeyi nasıl yapacağım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen direkt varsayılanlarla biçimlendir.

Sağ tıkla biçimlendir de başlat de kurcalama zaten varsayılan ayarlar yapılacaktır. Burada adam biraz kurcalamış gerek yok:).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen direkt varsayılanlarla biçimlendir.

Sağ tıkla biçimlendir de başlat de kurcalama zaten varsayılan ayarlar yapılacaktır. Burada adam biraz kurcalamış gerek yok:).

Yaptım. Herhalde tüm risk ortadan kalkmıştır.

Seni de epey yordum, hakkını helal et :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı