Eutr61 Megapat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 552 1 Kasım 2020 #1 VPN ile girince hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. VPN'yi kapatınca 'Access to content server unavailable' hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2020
VPN ile girince hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. VPN'yi kapatınca 'Access to content server unavailable' hatası alıyorum.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 1 Kasım 2020 #2 Xbox hesabınızdan tamamen çıkıp tekrar giriş yapın.
Eutr61 Megapat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 552 2 Kasım 2020 #3 LastPlayer dedi: Xbox hesabınızdan tamamen çıkıp tekrar giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Xbox ve Microsoft ile ilgili ne varsa hepsini silip yeniden kurdum ama işe yaramadı. Yukarıda dediğim gibi VPN ile girince sıkıntı yaşamıyorum. Sorun internet ile ilgili bence.
LastPlayer dedi: Xbox hesabınızdan tamamen çıkıp tekrar giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Xbox ve Microsoft ile ilgili ne varsa hepsini silip yeniden kurdum ama işe yaramadı. Yukarıda dediğim gibi VPN ile girince sıkıntı yaşamıyorum. Sorun internet ile ilgili bence.