Çözüldü Flight Simulator Gamepass ile 5Dk'da yüklendi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Oyunun yorumlarını okudum şu yorumu buldum : "İndirmeyi oyun içinden yapmak hakikaten çok bencilce olmuş. Belki bilgisayarımda oyun kasacak? Ne yapacağım ben 350TL verdiğimle mi kalacağım? He buna ek olarak bir oyunu indirirken bu kadar kanser olmamışımdır hakikaten bi loading ekranında takılır, bi oyunu acayip yavaş indirir... "
Oyun içinden indiricek büyük ihtimal
İnternet bağlantı hızın iyidir. Ya da oyun bir yenilik yaptı ve şimdilik sadece oyunun demosunu oynuyorsun ve arkaplanda oyun yükleniyor. Bildiğim kadarıyla ikinci seçenek henüz yoktu bu arada.

İnternet bağlantı hızı iyi olsa da Türkiye şartlarında 3 MB internet (en fazla) ile 1, 5 günde inmesi gerekiyor. (Eğer nasanın internetini kullanıyorsa ayrı tabi)

Saniyede 250 MB indirme hızına sahipseniz 10 dakikada biter. Türkiye şartlarında TÜBİTAK falan olmanız lazım :D.

Bence 150 GB indirmedin. Oyunun bir kısmını indirip giriş yaptın ve kalan kısım sonradan indirilecek olabilir. Yani oyun içi indirme.

Ya da adex internet kafeye de gitmiş olabilir :D HDD'sini götürüp.

Oyunun yorumlarını okudum şu yorumu buldum : "İndirmeyi oyun içinden yapmak hakikaten çok bencilce olmuş. Belki bilgisayarımda oyun kasacak? Ne yapacağım ben 350TL verdiğimle mi kalacağım? He buna ek olarak bir oyunu indirirken bu kadar kanser olmamışımdır hakikaten bi loading ekranında takılır, bi oyunu acayip yavaş indirir... "

Çözüm
Teşekkürler 10dk'dir yükleme ekranındayım gta5'e şükür ediyorum

Geçenlerde Reddit üzerinde Valve'nin yaptığı açıklama siz bunu söyleyince daha mantıklı oldu. (Valve : Flight Simulator geri iadesüreleri değişmeyecek)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı