İnternet bağlantı hızın iyidir. Ya da oyun bir yenilik yaptı ve şimdilik sadece oyunun demosunu oynuyorsun ve arkaplanda oyun yükleniyor. Bildiğim kadarıyla ikinci seçenek henüz yoktu bu arada.
Saniyede 250 MB indirme hızına sahipseniz 10 dakikada biter. Türkiye şartlarında TÜBİTAK falan olmanız lazım.
Bence 150 GB indirmedin. Oyunun bir kısmını indirip giriş yaptın ve kalan kısım sonradan indirilecek olabilir. Yani oyun içi indirme.
Teşekkürler 10dk'dir yükleme ekranındayım gta5'e şükür ediyorumOyunun yorumlarını okudum şu yorumu buldum : "İndirmeyi oyun içinden yapmak hakikaten çok bencilce olmuş. Belki bilgisayarımda oyun kasacak? Ne yapacağım ben 350TL verdiğimle mi kalacağım? He buna ek olarak bir oyunu indirirken bu kadar kanser olmamışımdır hakikaten bi loading ekranında takılır, bi oyunu acayip yavaş indirir... "
Oyun içinden indiricek büyük ihtimal
Ne demek en iyi cevap seçebilirsinizTeşekkürler 10dk'dir yükleme ekranındayım gta5'e şükür ediyorum
Orada bile imkansız hocamYa da adex internet kafeye de gitmiş olabilirHDD'sini götürüp.
Geçenlerde Reddit üzerinde Valve'nin yaptığı açıklama siz bunu söyleyince daha mantıklı oldu. (Valve : Flight Simulator geri iadesüreleri değişmeyecek)Oyunun yorumlarını okudum şu yorumu buldum : "İndirmeyi oyun içinden yapmak hakikaten çok bencilce olmuş. Belki bilgisayarımda oyun kasacak? Ne yapacağım ben 350TL verdiğimle mi kalacağım? He buna ek olarak bir oyunu indirirken bu kadar kanser olmamışımdır hakikaten bi loading ekranında takılır, bi oyunu acayip yavaş indirir... "
Oyun içinden indiricek büyük ihtimal
Öyle büyük oyunu HDD ye kurarak ayıp etmişsiniz.Teşekkürler 10dk'dir yükleme ekranındayım gta5'e şükür ediyorum

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.