Çözüldü Flight Simulator Gamepass ile 5Dk'da yüklendi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Oyunun yorumlarını okudum şu yorumu buldum : "İndirmeyi oyun içinden yapmak hakikaten çok bencilce olmuş. Belki bilgisayarımda oyun kasacak? Ne yapacağım ben 350TL verdiğimle mi kalacağım? He buna ek olarak bir oyunu indirirken bu kadar kanser olmamışımdır hakikaten bi loading ekranında takılır, bi oyunu acayip yavaş indirir... "
Oyun içinden indiricek büyük ihtimal
Ne kadar hızlı olursa olsun Microsoft'un serverları çöp gibi. O kadar hızlı indiyse muhtemelen arkada indirme devam ediyordur ya da Microsoft gizli gizli arkadan indirmiştir oyun çıkmadan. Yoksa 10000Hızını da görseniz Microsoft'un serverlarından o kadar hızlı indirmesinin imkanı yok.

MSFS'nin Launcher'ında sorun var, bazen oyunu açınca indirme bitmiş gibi sayıp oyuna alıyor.
Eğer oyun açılmassa birkaç kere kapatıp açın oyunu, indirmeye kaldığı yerden devam eder muhtemelen.

Oyunun yorumlarını okudum şu yorumu buldum : "İndirmeyi oyun içinden yapmak hakikaten çok bencilce olmuş. Belki bilgisayarımda oyun kasacak? Ne yapacağım ben 350TL verdiğimle mi kalacağım? He buna ek olarak bir oyunu indirirken bu kadar kanser olmamışımdır hakikaten bi loading ekranında takılır, bi oyunu acayip yavaş indirir... "
Oyun içinden indiricek büyük ihtima
Hayır Steamdeki sistem farklı, Steamde oyunu alıyorsun Oynaya basıyorsun ve Xbox Launcherından indirmeye devam ediyor. Yani sen oyunu indirirken Oyun Saatin artmaya devam ediyor, çoğu yorum ondan dolayı öyle. Fakat bu sorun değil. Bu sabah Technopat Haber'de paylaşıldı, Eğer 10Saat oynama olsa bile iade işlemi gerçekleşicek diye.

Hayır Steamdeki sistem farklı, Steamde oyunu alıyorsun Oynaya basıyorsun ve Xbox Launcherından indirmeye devam ediyor. Yani sen oyunu indirirken Oyun Saatin artmaya devam ediyor, çoğu yorum ondan dolayı öyle. Fakat bu sorun değil. Bu sabah Technopat Haber'de paylaşıldı, Eğer 10Saat oynama olsa bile iade işlemi gerçekleşicek diye.
Oyunum 30 dakikadır yükleme ekranında sadece sağ altta bir şey dönüyor normal mi?
İnternet bağlantı hızı iyi olsa da Türkiye şartlarında 3 MB internet (en fazla) ile 1, 5 günde inmesi gerekiyor. (Eğer nasanın internetini kullanıyorsa ayrı tabi)
Ne demek en iyi cevap seçebilirsiniz :D :D
Öyle büyük oyunu HDD ye kurarak ayıp etmişsiniz.
Oyunum 30 dakikadır yükleme ekranında sadece sağ altta bir şey dönüyor normal mi?
MSFS'nin Launcher'ında sorun var, bazen oyunu açınca indirme bitmiş gibi sayıp oyuna alıyor.
Eğer oyun açılmassa birkaç kere kapatıp açın oyunu, indirmeye kaldığı yerden devam eder muhtemelen.

Steam'da yorumlarda belirtmişler öyle birşey olduğunu sanırım normal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı