Flintlock: The Siege of Dawn oynanış videosu yayınlandı

Makaleler
1
Daha önce görmediğim/duymadığım, dünkü Showcase'de gözüme çarpan bir oyun oldu. Gayet hoş duruyor, ilk günden GP'ye gelecek olması da cabası. Sizin düşünceleriniz neler?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk izlenimi beğendim. Atraksiyonlu bir oyuna benziyor. Skill ve dövüş mekanizması iyi çalışıyor gibi. Souls-like versiyona farklı bir şekil vermişler. Fakat Steam'deki sistem gereksinimleri biraz dengesiz gibime geldi. Güçlü bir sistem istiyor oyun. Umarım fiyat konusunda üzmez.

İlk izlenimi beğendim. Atraksiyonlu bir oyuna benziyor. Skill ve dövüş mekanizması iyi çalışıyor gibi. Souls-like versiyona farklı bir şekil vermişler. Fakat Steam'deki sistem gereksinimleri biraz dengesiz gibime geldi. Güçlü bir sistem istiyor oyun. Umarım fiyat konusunda üzmez.
Fiyat sıkıntı değil Game Pass sağolsun, ama asgari olarak 45-50 dolardan çıkacak gibi duruyor oyun. Bizde de 450-500 civarı olur diye tahmin ediyorum. PC'de optimizasyon özürlü olabilir gibi, açık dünya oyunların %99'u böyle zaten. Konsolda X/S optimizasyonlu gelecektir büyük ihtimal, rahat oynanır o platformda. Umuyorum yani :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı