Flowmaster 44 nasıldır?

Akif büyükdağ

Centipat
Katılım
14 Nisan 2020
Mesajlar
345
Çözümler
4
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
97 model aracım için Flowmaster 44 susturucu almaya karar verdim. Ancak maalesef Türkiye'de kullanıcı yorumu pek bulamadım. Eğer kullanan varsa polis kontrolünde sıkıntı çıkıyor mu ve memnun musunuz?
 
Teknik değişiklik yapmanız yasak. Ama aracınız v8 ise takmanızı öneririm sesi çok güzel oluyor. 44 serisi mahallede küfür ettiren tipten bir susturucu değil. Aracınız nedir ?
 
Teknik değişiklik yapmanız yasak. Ama aracınız V8 ise takmanızı öneririm sesi çok güzel oluyor. 44 serisi mahallede küfür ettiren tipten bir susturucu değil. Aracınız nedir?

Ford Explorer 1997 4.0 V6 sohc aracın modeli v8'lere genelde flowmaster 44'ün bir üst modelini öneriyorlar. Bir de evet abartı egzozlar gibi değil sadece araç gürlüyor hoş geliyor sesi rahatsız edici değil yani.
 
Flowmaster'da üst model diye bir kavram yok. Sayı küçüldükçe ses artıyor ve tonu değişiyor. Super 44 serisini öneririm. Jeep Wj 4.7 aracımda kullanmıştım. Bana kalırsa 44 serisi takın. Bir de alırken 3 farklı çeşit 44 var. Boru çapına da dikkat edin alırken yoksa egzozcuda kaynattırmanız gerekir.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı