Flutter ile uygulama yapıp yayınlanır mı?

• Konuyu başlatan efew0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.021

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Pek bir bilgim yok Flutter ile ilgili ama iğrenç bir 3 günlük Android studio deneyiminden sonra Flutter öğrenmek istedik. Flutter ile mobil uygulama yapılıp yayınlanabiliyo rmu? Android studio gibi. Çünkü flutter'den uygulama yapmak istiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek bir bilgim yok Flutter ile ilgili ama iğrenç bir 3 günlük Android studio deneyiminden sonra Flutter öğrenmek istedik. Flutter ile mobil uygulama yapılıp yayınlanabiliyo rmu? Android studio gibi. Çünkü flutter'den uygulama yapmak istiyoruz.
Tabii ki istediğiniz gibi yayınlayabilirsiniz.
Hatta Flutter şu sıralar popüler mobil programlama dillerinden biridir.

Pek bir bilgim yok Flutter ile ilgili ama iğrenç bir 3 günlük Android Studio deneyiminden sonra Flutter öğrenmek istedik. Flutter ile mobil uygulama yapılıp yayınlanabiliyor r mu? Android Studio gibi. Çünkü Flutter'den uygulama yapmak istiyoruz.

Hiçbir sıkıntı olmadan yayınlayabilirsiniz.

Yayınlanabilir. Flutter Google bizzat kendi projesi zaten.
Bir Java Dev. olarak ben bile Android'e yeni başlayacak birisine Java önermem. Doğrudan Kotlin veya Flutter.

Android Studio kullanabilir, Android Studio üzerinden Android SDK ve Sanal Makinelerini indirip diğer IDE/Editörlere de geçebilirsin.

Flutter ile aktif olarak geliştirme yapan arkadaşım VS Code kullanıyor mesela.

Yayınlanabilir. Flutter Google bizzat kendi projesi zaten.
Bir Java Dev. olarak ben bile Android'e yeni başlayacak birisine Java önermem. Doğrudan Kotlin veya Flutter.

Android Studio kullanabilir, Android Studio üzerinden Android SDK ve Sanal Makinelerini indirip diğer IDE/Editörlere de geçebilirsin.

Flutter ile aktif olarak geliştirme yapan arkadaşım VS Code kullanıyor mesela.
Hocam unity oyun motorundan mobil oyun yapıyoruz C# kullanıyoruz uygulama yapmak istedik ama galiba java öğrencez.

Evet, yapabilirsiniz. Java ile amelelige hiç gerek yok. Kendim de Junior flutter gelistiricisiyim. Merak ettiğin soru varsa sorabilirsiniz.

Geliştirilebilir ben backend'i olmayan basit bir uygulama geliştirdim. Fakat vaktim olmadığı şuan ilgilenemiyorum tamamlayınca yayına almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı