FM 2020 ve Sims 4 için Laptop Tavsiyesi

Makaleler
6
Daha fazla  
Günlük kullanımın yanında Sims 4 ve FM 2020'yi çalıştırabilecek bir laptop alacağız. Bütçe 2500-3000 arasında. 3000'ü geçmeyi düşünmüyoruz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Önereceğiniz laptopta SSD olup olmaması problem değil. Ayrı olarak alabiliriz.

Bu ikisine bakabilirsiniz. Kesinlikle HP düşünmeyin bile.

Aynen güzel makine direkt bunlardan birini bütçen doğrultusunda alabilirsin.
Benim kaatim direkt 8 ram'li olanı almandır.

Hepsi kaldırır. Güzel bilgisayarlar. Bu arada HP neden düşünülmesin anlamadım? 10 sene önceki HP yok.

aHR0cDovL3d3dy5sYXB0b3BtYWcuY29tL2ltYWdlcy93cC9wdXJjaC1hcGkvaW5jb250ZW50LzIwMTkvMDYvTFRQX0JXQl8yMDE5LW1haW4tc2NvcmVjYXJkLmpwZw==

Ekran kartı olarak Radeon Vega 8 ile 540X arasında çok fark var mı? 3200 bütçemi aşıyor ancak düşünülebilir. Ayrıca Gittigidiyor sitesinden hiç bir şey almam. Müşteri hizmetleri berbat.

Aynı bütçede bir bilgisayar da arkadaşıma alacaktık, günlerce araştırma yaptım. Gittigidiyor'u uygun fiyatlı diye seçtim yahu, yaklaşık fiyatları yine piyasada bulabilirsiniz. 540X Acer olanın harici ekran kartı. Fakat ikisinde de Vega 8 mevcut ve bu iki kart birbirine yakın kartlar. Acer'ın 540X koymasının sebebi yükü hafifletmek olabilir, ne kadar etkileyeceği de tartışılır. Ben olsaydım Acer alıp RAM eklemesi yapardım, devam ederdim. Kısacası tasarıma bakıyorsanız Asus, fiyata bakıyorsanız Acer.
Hepsi kaldırır. Güzel bilgisayarlar. Bu arada HP neden düşünülmesin anlamadım? 10 sene önceki HP yok.
aHR0cDovL3d3dy5sYXB0b3BtYWcuY29tL2ltYWdlcy93cC9wdXJjaC1hcGkvaW5jb250ZW50LzIwMTkvMDYvTFRQX0JXQl8yMDE5LW1haW4tc2NvcmVjYXJkLmpwZw==
10 sene önce de geçmişti elime HP ve çok ısınıyordu, şimdi arkadaşımın HP'si var baya baya oyun bilgisayarı falan böyle, altına denemediği soğutucu yok ve yine çok ısınıyor. Adam bileğini koyamıyor klavyenin altta kalan tarafına. Ben nasıl HP önereyim...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı