FM 23 günler hızlıca nasıl atlanır?

Daha fazla  
Oyunu 2 gün önce Game Pass'den indirdim. Kendime M. City kariyeri açıp oynayacaktım, ilk maç gününe gitmek için tatile çıktım ama oyunda 1 günü geçmek neredeyse 3-4 dakika kadar sürüyor. Bunun için hızlı gün eklentisi indirip kurdum, yine aynı şekilde gün yavaş ilerliyor. Nasıl günleri çok hızlı atlayabilirim?

Ben maç gününden maç gününe tatile gidiyorum zaten çok önemli bir şey olursa otomatik tatilden döndürüyor oyun seni.

Ben de zaten öyle yapıyorum ama günleri geçmesi çok uzun sürüyor, bunun bir çözümü yok mu
En hızlı yol bu varsa da ben bilmiyorum. Zaten bir simülasyon oyunu oynuyorsunuz bu kadar hızlı ilerlemek neden istiyorsunuz ki yavaş yavaş sindire sindire oynamak başlarda en iyisi 500 saat oynadıktan sonra biraz sıkıyor tabi bazı şeyler o zaman da tatile çıkmak sorunu çözüyor. Sezonun içine girdikten sonra bir anda akıyor gidiyor merak etmeyin.

Oyunu 2 gün önce Game Pass'den indirdim. Kendime M. City kariyeri açıp oynayacaktım, ilk maç gününe gitmek için tatile çıktım ama oyunda 1 günü geçmek neredeyse 3-4 dakika kadar sürüyor. Bunun için hızlı gün eklentisi indirip kurdum, yine aynı şekilde gün yavaş ilerliyor. Nasıl günleri çok hızlı atlayabilirim?
Oyunun sağ üst tarafında bulunan FM yazısına tıklayıp ardından Ayrıntı Düzeyi'ne gelip oradan gereksiz gördüğünüz liglerin haberlerini kapatabilir veya kısıtlayabilirsiniz.

Oyunun sağ üst tarafında bulunan FM yazısına tıklayıp ardından Ayrıntı Düzeyi'ne gelip oradan gereksiz gördüğünüz liglerin haberlerini kapatabilir veya kısıtlayabilirsiniz.

Dediğinizi daha önce denemedim ama oyunu sileli çok oldu. Bir gün tekrardan indirirsem denerim. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı