B berkay9744 Centipat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar 1. sezonumda Sakaryaspor ile şampiyon olup Süper Lig'e çıktım. Bana oyuncu önerir misiniz? Özellikle sağ sol kanat, stoper ve sağ bek ihtiyacım var. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2024
Arkadaşlar 1. sezonumda Sakaryaspor ile şampiyon olup Süper Lig'e çıktım. Bana oyuncu önerir misiniz? Özellikle sağ sol kanat, stoper ve sağ bek ihtiyacım var.
Erdium Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 404 Çözümler 8 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #2 Football Manager 2023 Wonderkids | FM Scout Football Manager 2023 wonderkids complete list with recommendation ratings. Discover all Football Manager 2023 wonderkids and best FM23 young talents. www.fmscout.com Bu siteden aradığın pozisyondan wonderkidlere bakabilirsin.
Football Manager 2023 Wonderkids | FM Scout Football Manager 2023 wonderkids complete list with recommendation ratings. Discover all Football Manager 2023 wonderkids and best FM23 young talents. www.fmscout.com Bu siteden aradığın pozisyondan wonderkidlere bakabilirsin.
B berkay9744 Centipat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #3 Erdium dedi: Football Manager 2023 Wonderkids | FM Scout Football Manager 2023 wonderkids complete list with recommendation ratings. Discover all Football Manager 2023 wonderkids and best FM23 young talents. www.fmscout.com Bu siteden aradığın pozisyondan wonderkidlere bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... wonderkid olmasına gerek yok hocam bana uygun ucuz keşfedilmemiş oyuncular da olur
Erdium dedi: Football Manager 2023 Wonderkids | FM Scout Football Manager 2023 wonderkids complete list with recommendation ratings. Discover all Football Manager 2023 wonderkids and best FM23 young talents. www.fmscout.com Bu siteden aradığın pozisyondan wonderkidlere bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... wonderkid olmasına gerek yok hocam bana uygun ucuz keşfedilmemiş oyuncular da olur
Erdium Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 404 Çözümler 8 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #4 berkay9744 dedi: wonderkid olmasına gerek yok hocam bana uygun ucuz keşfedilmemiş oyuncular da olur Genişletmek için tıkla... Forumda önermişler Sol Kanat Omar Marmoush bakabilirsin istersen nasıldır çok bilmem uzun süredir FM oynamadığım için çok hatırlamıyorum oyuncuları Başka sol kanat için Iling Samuel var oda iyi 20 yaşında Juventusda oynuyor Sağ kanada Knauff Ansgar 20 yaşında birazcık pahalıya patlayabilir yani hocam söyleceğim oyuncuların çoğu genç haberiniz olsun Asbby Harrison 20 yaşında sağ bek Newcastle'da oynuyor Son düzenleme: 22 Haziran 2024
berkay9744 dedi: wonderkid olmasına gerek yok hocam bana uygun ucuz keşfedilmemiş oyuncular da olur Genişletmek için tıkla... Forumda önermişler Sol Kanat Omar Marmoush bakabilirsin istersen nasıldır çok bilmem uzun süredir FM oynamadığım için çok hatırlamıyorum oyuncuları Başka sol kanat için Iling Samuel var oda iyi 20 yaşında Juventusda oynuyor Sağ kanada Knauff Ansgar 20 yaşında birazcık pahalıya patlayabilir yani hocam söyleceğim oyuncuların çoğu genç haberiniz olsun Asbby Harrison 20 yaşında sağ bek Newcastle'da oynuyor
B berkay9744 Centipat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #5 Erdium dedi: Forumda önermişler Sol Kanat Omar Marmoush bakabilirsin istersen nasıldır çok bilmem uzun süredir FM oynamadığım için çok hatırlamıyorum oyuncuları Başka sol kanat için Iling Samuel var oda iyi 20 yaşında Juventusda oynuyor Sağ kanada Knauff Ansgar 20 yaşında birazcık pahalıya patlayabilir yani hocam söyleceğim oyuncuların çoğu genç haberiniz olsun Asbby Harrison 20 yaşında sağ bek Newcastle'da oynuyor Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam hepsine bakacağım umarım Sakaryayı kabul edecek oyunculardır
Erdium dedi: Forumda önermişler Sol Kanat Omar Marmoush bakabilirsin istersen nasıldır çok bilmem uzun süredir FM oynamadığım için çok hatırlamıyorum oyuncuları Başka sol kanat için Iling Samuel var oda iyi 20 yaşında Juventusda oynuyor Sağ kanada Knauff Ansgar 20 yaşında birazcık pahalıya patlayabilir yani hocam söyleceğim oyuncuların çoğu genç haberiniz olsun Asbby Harrison 20 yaşında sağ bek Newcastle'da oynuyor Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam hepsine bakacağım umarım Sakaryayı kabul edecek oyunculardır
Erdium Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 404 Çözümler 8 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #6 Pierozzi niccolo 20 yaşında fiorentia sağ bek. Villadsen oliver 20 yaşında FC nordsjælland da oynuyor sağ bek. berkay9744 dedi: teşekkürler hocam hepsine bakacağım umarım Sakaryayı kabul edecek oyunculardır Genişletmek için tıkla... Rica ederim bu arada Iling iş yapabilir yani bende iş yapmıştı
Pierozzi niccolo 20 yaşında fiorentia sağ bek. Villadsen oliver 20 yaşında FC nordsjælland da oynuyor sağ bek. berkay9744 dedi: teşekkürler hocam hepsine bakacağım umarım Sakaryayı kabul edecek oyunculardır Genişletmek için tıkla... Rica ederim bu arada Iling iş yapabilir yani bende iş yapmıştı