challous Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 Her şey okey, menajerlik becerilerine geliyorum onaylıyorum, başla diyorum ve oyundan atıyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2023
Her şey okey, menajerlik becerilerine geliyorum onaylıyorum, başla diyorum ve oyundan atıyor. Ne yapmalıyım?
sagatagat Megapat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 483 Çözümler 2 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat 30 Mart 2023 #2 Oyunu nereden satın aldınız? Sistem özelliklerinizi de yazarsanız iyi olur. Artı 0 Eksi
KS KS challous Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #3 sagatagat dedi: Oyunu nereden satın aldınız? Sistem özelliklerinizi de yazarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Oyun crack sistem özelliklerim o kadar iyi olmasa da oyunu önceden oynayabiliyordum bilgiseyarı sıfırladım ve yeniden indirdim bu hatayı alıyorum Artı 0 Eksi
sagatagat dedi: Oyunu nereden satın aldınız? Sistem özelliklerinizi de yazarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Oyun crack sistem özelliklerim o kadar iyi olmasa da oyunu önceden oynayabiliyordum bilgiseyarı sıfırladım ve yeniden indirdim bu hatayı alıyorum
sagatagat Megapat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 483 Çözümler 2 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat 30 Mart 2023 #4 Korsan oyun bu forumda desteklenmiyor. Dolayısıyla kimse sana yardımcı olamaz dostum maalesef. Artı 0 Eksi
KS KS challous Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #5 sagatagat dedi: Korsan oyun bu forumda desteklenmiyor. Dolayısıyla kimse sana yardımcı olamaz dostum maalesef. Genişletmek için tıkla... oyunu satın almayı deneyebilirim umarım bu hatayla karşılaşmam Artı 0 Eksi
sagatagat dedi: Korsan oyun bu forumda desteklenmiyor. Dolayısıyla kimse sana yardımcı olamaz dostum maalesef. Genişletmek için tıkla... oyunu satın almayı deneyebilirim umarım bu hatayla karşılaşmam