Merhaba arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi yedek bir stoper kiraladım çok uygun bir fiyata ancak oyuncuya lisans çıkartamıyorum. Maaş kısmını anlamadım neden çıkartamıyorum? Yardımcı olur musunuz?
Hocam la liga kuralı olması lazım belli ki ligde asgari bir ücret sınırı var siz oyuncuyu bu sınırın altında getirmişsiniz ondan dolayı lisans çıkartamıyorsunuz anlaşılan. Ekstra bir durum varsa benden daha bilgili birisi yardımcı olacaktır.
Hocam la liga kuralı olması lazım belli ki ligde asgari bir ücret sınırı var siz oyuncuyu bu sınırın altında getirmişsiniz ondan dolayı lisans çıkartamıyorsunuz anlaşılan. Ekstra bir durum varsa benden daha bilgili birisi yardımcı olacaktır.
Hocam FM'ye girip baktım kurallarda mevcut öyle bir kural yeni bir kariyer açıp baktığımda bendeki aylık gösteriyor ancak sizdeki yıllık hesaba göre tutuyor.