Çözüldü FM 24 lisans çıkartılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Phreak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi yedek bir stoper kiraladım çok uygun bir fiyata ancak oyuncuya lisans çıkartamıyorum. Maaş kısmını anlamadım neden çıkartamıyorum? Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-21_000753108.png
    resim_2025-02-21_000753108.png
    122,3 KB · Görüntüleme: 185
Çözüm
Hocam la liga kuralı olması lazım belli ki ligde asgari bir ücret sınırı var siz oyuncuyu bu sınırın altında getirmişsiniz ondan dolayı lisans çıkartamıyorsunuz anlaşılan. Ekstra bir durum varsa benden daha bilgili birisi yardımcı olacaktır.
Hocam la liga kuralı olması lazım belli ki ligde asgari bir ücret sınırı var siz oyuncuyu bu sınırın altında getirmişsiniz ondan dolayı lisans çıkartamıyorsunuz anlaşılan. Ekstra bir durum varsa benden daha bilgili birisi yardımcı olacaktır.

Çözüm

Muhtemelen dediğiniz gibi teşekkür ederim adamın kariyerini yaktık boş yere şimdi bir stoper daha almam gerekecek :D teşekkür ederim.

Muhtemelen dediğiniz gibi teşekkür ederim adamın kariyerini yaktık boş yere şimdi bir stoper daha almam gerekecek :D teşekkür ederim.

Rica ederim lig kurallarına bakarsanız orada mevcut olması gerekir. Çözüm olarak işaretleme şansınız varsa çok sevinirim.

Hocam FM'ye girip baktım kurallarda mevcut öyle bir kural yeni bir kariyer açıp baktığımda bendeki aylık gösteriyor ancak sizdeki yıllık hesaba göre tutuyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-20 232921.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-20 232921.png
    38,9 KB · Görüntüleme: 61

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı