FM 24'te başlangıç modları ne işe yarar?

Daha fazla  
Merhaba, yarın FM24'e başlayacağım. HTalks'in bir serisi varmış 11 ay önce başlamış yeni gördüm, Journeyman modu diye bir mod oynuyor ben de onu oynamayı düşünüyorum. Modlar hakkında bilgi verir misiniz? Bu journey mod oyunun kendi modu mu yoksa eklenti şeklinde mi? Editör modu nedir, kısacası genel bir bilgi istiyorum. Teşekkürler.

Journeyman kulüpsüz başladığın bir kariyer bunu oyun içinden ayarlayabiliyorsun. Ama sana tavsiyem ilk FM deneyimin ise tuttuğun takımı alıp onunla başlamak daha sağlıklı seni oyun içine daha çok çeker.

Journeyman kulüpsüz başladığın bir kariyer bunu oyun içinden ayarlayabiliyorsun. Ama sana tavsiyem ilk FM deneyimin ise tuttuğun takımı alıp onunla başlamak daha sağlıklı seni oyun içine daha çok çeker.
Evet öğrenmek biraz zor olacak gibi. Teşekkür ederim.
Transfer yamaları vb. indireceksin. Alper İşsever’in şu videosunda anlatıyor hocam. Dene sorun olursa yazarsın.
Çözülürse de çözüm olarak işaretlersen sevinirim?
Yazacağım büyük ihtimalle hocam. Teşekkürler.

Transfer yamaları vb. indireceksin. Alper İşsever’in şu videosunda anlatıyor hocam. Dene sorun olursa yazarsın.
Çözülürse de çözüm olarak işaretlersen sevinirim?
Hocam logo paketini sıkıştırılmış dosya olarak atmak zorunda kaldım açılmıyor çünkü hata veriyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı