FM transmitter önerisi

Hocam konuyu biraz hortlatmış gibi oldum fakat bu transmitter'de spotifydan bluetooth üzerinden bağlantıda bass,tiz,ses oranı nasıl? şu an 4-5 yıllık bir piranha fm transmitter var kenarda duruyordu onu kullanıyorum ama ses kalitesi berbat, cızırtı var bass sadece usb üzerinden yok gibi geliyor değiştirmeyi düşünüyorum.
Slink için 700 tl biraz fazla gibi ama kalitesi nasıl?

Hocam Spotify'dan denemedim hiç belki de denemiş olabilirim hatırlamıyorum YouTube Music kullanıyordum hep benim araçta bass, tiz sesi de gayet güzel veriyor bir de S-Link transmitter'da şöyle bir özellik var ekolayzer seçimi de var (pop, klasik, rock gibi) yani genel olarak memnun kaldım.

Merhaba hala kullanıyor musunuz ürünü performansı nasıl bir de bu transmitterların aux takılanı falan gibi bir şey var mı

Merhaba hala kullanıyor musunuz ürünü performansı nasıl bir de bu transmitterların aux takılanı falan gibi bir şey var mı
Araç yakın zamanda satıldı hocam ama satılana kadar kullanıyordum ve gayet memnundum. Aux'a takılanlar hakkında bilgim yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…