FM2+ OC için anakart tavsiyesi

Yer
BURSA-BANDIRMA
Daha fazla  
FM2+ işlemci için bu anakartı al çok güzel OC yaparsın dediğiniz bir anakart var mı acaba?
A68 chipset FM2+ anakartlarda tek tür mü acaba?
Marka olarak MSI A68HM Gaming anakart OC için ne kadar müsait bir anakarttır.
Gerekirse anakarttaki MOSFET'lere soğutucu yapabilirim.
OC için sadece çarpan kilidi mi bu işlemciye OC yaparken destekler yoksa FSB denilen anakart hızı bu anakartlar da var mıdır?
BCLK olduğunda FSB'den ne kadar farklı?

Görüşlerinizi merakla bekliyorum.

İşlemci A10 7870K.

APU işlemci biliyorum ama ekran kartı pek düşünmüyorum.

Soğutmayı dert etmeyin ona da bir formül uyduracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
A88XM çipsetli anakartlardan almanızı öneririm.

A88XM Gaming bulabilirseniz o da alınabilir.

Piyasada olmadığı için çok pahalılar. FM2+ işlemci almadıysanız 2200G + A320M S2H almanızı öneririm.

OC yapmak için istiyorum aslında. OC yapmayı çok seviyorum o yüzden.
E aynı senenin işlemcisi i5 6600K alsam 900TL anakart Z chipset olmasa OC'yi tam performans alamayacağım e haliyle boşuna o kadar para vermiş olacağım.
Bende AMD'ye yönelip u şekilde bir şey yapmak istedim.
APU işlemci olmasını özellikle istedim aslında.
Ekran kartı almayı pek düşünmüyorum zaten bütçe olarak da anca R7 250 veya 350 alabilirim e bu işlemcide ise o GPU ya yakın bir GPU var zaten. Niye ekstra para vereyim.

OC yapmak için istiyorum aslında. OC yapmayı çok seviyorum o yüzden.
E aynı senenin işlemcisi i5 6600K alsam 900TL anakart Z chipset olmasa OC'yi tam performans alamayacağım e haliyle boşuna o kadar para vermiş olacağım.
Bende AMD'ye yönelip u şekilde bir şey yapmak istedim.
APU işlemci olmasını özellikle istedim aslında.
Dediğim gibi A88XM alabilirsiniz fakat M.2 portu zorunlu ise 2200G + B450M S2H zorlamanızı öneririm.

Dediğim gibi A88xm alabilirsiniz fakat M.2 portu zorunlu ise 2200G + B450M S2H zorlamanızı öneririm.

MSI A68HM Gaming anakart bulmuştum onda M.2 SSD vardı.
Ama soğutucusu kendisinden olmadığından güvenememiştim.
2200G ve 2400G'nin çarpan kilidi açıkmış aslında B350 bulabilirsem aslında bakabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı