FM24 nasıl daha eğlenceli hale getirilebilir?

kraloyun28

Picopat
Merhaba. Epic Games'da FM24 ücretsiz olduğundan beri oynuyorum. Lazio, Stuggart ile kariyerler yaptım. Fakat eğlenceli olmuyor. Sizce hangi takımla kariyer yapsam? Ya da bir takım oluşturmak eğlenceli olabilir mi sizce?

Sizi zorlayacak, oyunun üstüne düşmenizi sağlayacak bir takım seçmeniz lazım. Ben ondan dolayı Türk takımlarıyla oynuyorum daha çok. Hem ligde başarı hem de avrupada üstüne koya koya koymak bir yana ayrıca lig kurallarından ötürü yerli oyuncu bulmanız da gerekiyor. Bundan dolayı hem uygun fiyatlı yabancı arıyorsunuz hem yerli arıyorsunuz hem de altyapıya yönelmeniz gerekiyor (Avrupa'ya oyuncu kaydı meselesi) haliyle daha zevkli bir hal alıyor.

Diğer takımlarda sadece transfer odaklı iken Bjk gibi takımı seçtiğinizde antrenörden fizyoterapiste kadar geliştirmeniz lazım.

Benim en zevk aldığım şey işsiz başlamak ve rüzgar nereye eserse oraya gitmek. Yunanistan, Almanya, Belçika vs. ülke ülke gezerek her yerde başarı aramak. Tavsiye ederim. İyice zorlaştırmak istiyorsanız başlangıçta lisanssız başlayın fakat ben çok sevmiyorum onu. En azından ulusal lisans olması daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı