FM24 nasıl pahalıya oyuncu satılır?

uygr12

Decipat
Daha fazla  
Saint etienne kariyeri yapıyorum. 2031 yilindayim piyasası yüksek oyuncularım var ama hiç teklif gelmiyor sadece 1 tane oyuncu sattım pahalıya şu ana kadar. Oyunculari kulüplere onersem bile teklif gelmiyor. Nasıl satabilirim iyi oyuncuları mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncuların değeri ne kadar mesela ? Satmak istediklerini transfer listesine koy önce değerinin üstüne daha sonra Transfer Room ile öner ve bir de aracı temsilci tut. Eğer değerleri çok yüksekse aracı biraz fazla para alır ama sen oyuncuyu satmış olursun. Tabi hiç teklif gelmeme ihtimali de yüksek. Bazı oyunculara gerçekten teklif gelmiyor.

Oyuncunun değerini çok şişirirsen bu sefer de gitmek isteyen oyuncu sorun çıkarabilir. Satmak istediğin oyuncuyla önce gitmen gerek minvalinde konuşma yap. O zaman menejeri daha çok uğraşıp teklif getiriyor daha yüksek oranda.

Oyuncuların değeri ne kadar mesela? Satmak istediklerini transfer listesine koy önce değerinin üstüne daha sonra transfer room ile öner ve bir de aracı temsilci tut. Eğer değerleri çok yüksekse aracı biraz fazla para alır ama sen oyuncuyu satmış olursun. Tabii hiç teklif gelmeme ihtimali de yüksek. Bazı oyunculara gerçekten teklif gelmiyor.

Oyuncunun değerini çok şişirirsen bu sefer de gitmek isteyen oyuncu sorun çıkarabilir. Satmak istediğin oyuncuyla önce gitmen gerek minvalinde konuşma yap. O zaman menajeri daha çok uğraşıp teklif getiriyor daha yüksek oranda.

Değerleri 60-100 arası mesela 60 olanı 50 milyona listeye koyuyorum teklif gelmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı