cowgirl Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 313 19 Ekim 2024 #1 FM24'te bursasporla kariyer yapmayı planlıyorum fakat Süper Lig'e çıktıktan sonra amblem değişikliğine gitmek istiyorum. Kendi amblemimi tasarlayıp oyuna aktarma şansım var mı?
FM24'te bursasporla kariyer yapmayı planlıyorum fakat Süper Lig'e çıktıktan sonra amblem değişikliğine gitmek istiyorum. Kendi amblemimi tasarlayıp oyuna aktarma şansım var mı?
xAYDx Kilopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #2 Hocam yanış değilsem her takımın logosunun belli başlı bir numarası oluyordu aynı numara ile adlandırıp copy paste yapabilirsin belki o zaman değişir
Hocam yanış değilsem her takımın logosunun belli başlı bir numarası oluyordu aynı numara ile adlandırıp copy paste yapabilirsin belki o zaman değişir
selorr Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 505 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #3 xAYDx dedi: Hocam yanış değilsem her takımın logosunun belli başlı bir numarası oluyordu aynı numara ile adlandırıp copy paste yapabilirsin belki o zaman değişir Genişletmek için tıkla... Evet arkadaşın dediği gibi her şeyi yüz stadı vs. Yaparsın.
xAYDx dedi: Hocam yanış değilsem her takımın logosunun belli başlı bir numarası oluyordu aynı numara ile adlandırıp copy paste yapabilirsin belki o zaman değişir Genişletmek için tıkla... Evet arkadaşın dediği gibi her şeyi yüz stadı vs. Yaparsın.