S Saox Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 Acaba bug falan mı oldu yoksa yönetim kıyağı mı?
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 576 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 Hocam yönetimden para istediniz mi ve ya herhangi bir oyuncu satılmış ve ya serbest kalma bedeli ödenmiş olabilir mi? Artı 0 Eksi
Hocam yönetimden para istediniz mi ve ya herhangi bir oyuncu satılmış ve ya serbest kalma bedeli ödenmiş olabilir mi?
KS KS S Saox Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #3 erdmee dedi: Hocam yönetimden para istediniz mi veya herhangi bir oyuncu satılmış veya serbest kalma bedeli ödenmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Geçen sezon istemiştim bütçe ayar çekeceğiz demişti. Artı 0 Eksi
erdmee dedi: Hocam yönetimden para istediniz mi veya herhangi bir oyuncu satılmış veya serbest kalma bedeli ödenmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Geçen sezon istemiştim bütçe ayar çekeceğiz demişti.
gleptoprick Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #4 Saox dedi: Geçen sezon istemiştim bütçe ayar çekeceğiz demişti. Genişletmek için tıkla... Önceki sezon istenen bütçe genelde diğer sezon eklenir zaten hocam normal yani. Artı 0 Eksi
Saox dedi: Geçen sezon istemiştim bütçe ayar çekeceğiz demişti. Genişletmek için tıkla... Önceki sezon istenen bütçe genelde diğer sezon eklenir zaten hocam normal yani.
KS KS S Saox Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #5 gleptoprick dedi: Önceki sezon istenen bütçe genelde diğer sezon eklenir zaten hocam normal yani. Genişletmek için tıkla... Önümüzdeki sezon için yükselt seçeneğini seçmedim transfer bütçesini yükselt seçeneğini seçmiştim. Artı 0 Eksi
gleptoprick dedi: Önceki sezon istenen bütçe genelde diğer sezon eklenir zaten hocam normal yani. Genişletmek için tıkla... Önümüzdeki sezon için yükselt seçeneğini seçmedim transfer bütçesini yükselt seçeneğini seçmiştim.
gleptoprick Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #6 Saox dedi: Önümüzdeki sezon için yükselt seçeneğini seçmedim transfer bütçesini yükselt seçeneğini seçmiştim. Genişletmek için tıkla... Yönetim kendisi yükseltmiş olabilir o zaman hocam Artı 0 Eksi
Saox dedi: Önümüzdeki sezon için yükselt seçeneğini seçmedim transfer bütçesini yükselt seçeneğini seçmiştim. Genişletmek için tıkla... Yönetim kendisi yükseltmiş olabilir o zaman hocam
KS KS S Saox Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #7 gleptoprick dedi: Yönetim kendisi yükseltmiş olabilir o zaman hocam Genişletmek için tıkla... O zaman Çektim Roony bardghji Artı 0 Eksi
gleptoprick dedi: Yönetim kendisi yükseltmiş olabilir o zaman hocam Genişletmek için tıkla... O zaman Çektim Roony bardghji
gleptoprick Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #8 Saox dedi: O zaman Çektim Roony bardghji Genişletmek için tıkla... Cok iyi ofansif hocam simdiden hayırlı olsun Artı 0 Eksi
Saox dedi: O zaman Çektim Roony bardghji Genişletmek için tıkla... Cok iyi ofansif hocam simdiden hayırlı olsun
KS KS S Saox Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #9 gleptoprick dedi: Cok iyi ofansif hocam simdiden hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Hocam kabul ettiler yamal mı roony mi? Artı 0 Eksi
gleptoprick dedi: Cok iyi ofansif hocam simdiden hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Hocam kabul ettiler yamal mı roony mi?
gleptoprick Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #10 Saox dedi: Eki Görüntüle 2276971 Hocam kabul ettiler yamal mı roony mi? Genişletmek için tıkla... Hocam gol istiyorsaniz roony verimlilik istiyorsaniz yamal. ama bana soracaksaniz yamal hocam kesinlikle ama sanırım yamalin fiyatı biraz daha tuzlu Artı 0 Eksi
Saox dedi: Eki Görüntüle 2276971 Hocam kabul ettiler yamal mı roony mi? Genişletmek için tıkla... Hocam gol istiyorsaniz roony verimlilik istiyorsaniz yamal. ama bana soracaksaniz yamal hocam kesinlikle ama sanırım yamalin fiyatı biraz daha tuzlu