FM24 Türkiye ligi seçilmiyor

Diamant

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Böyle bir hata var nasıl çözebilirim? Yamalardan olabilir mi?

1726139981160.png

Yamanız bozuk veya kullandığınız başka bir yamadaki database ile çakışıyor.
Evet biraz bakıp buldum. Şu yama bozuk, ligleri bozuyor indirecek olan varsa indirmesin.

Alttaki modu forumdan bir arkadaş yapmıştı, bu gayet güzel çalışıyor.

Evet biraz bakıp buldum. Şu yama bozuk, ligleri bozuyor indirecek olan varsa indirmesin.

Alttaki modu forumdan bir arkadaş yapmıştı, bu gayet güzel çalışıyor.

Hocam son attığınız yama nasıl kuruluyor acaba bilginiz var mı?

Hocam son attığınız yama nasıl kuruluyor acaba bilginiz var mı?

Geç gördüm kusura bakmayın. Yamayı indirin, sonra Belgelerim/Football Manager 2024/editor data diznine girin. İndirdiğiniz yamadaki .fmf uzantılı dosyayı "editor data" klasörünün içine atacaksınız. Ama eski save dosyanızda çalışmaz. Yeni oyuna başlamanız lazım.

Geç gördüm kusura bakmayın. Yamayı indirin, sonra Belgelerim/Football Manager 2024/editor data diznine girin. İndirdiğiniz yamadaki .fmf uzantılı dosyayı "editor data" klasörünün içine atacaksınız. Ama eski save dosyanızda çalışmaz. Yeni oyuna başlamanız lazım.

Hocam bende eskiden kullandığım forma logo yamaları vesaire vardı yama dosyasının içinde bunlarda var diğer kullandığım dosyaların içine mi atmalıyım acaba?

Hocam bende eskiden kullandığım forma logo yamaları vesaire vardı yama dosyasının içinde bunlarda var diğer kullandığım dosyaların içine mi atmalıyım acaba?
.fmf uzantılı tüm dosyalar (tema dosyaları hariç) "editor data" klasörünün içine atılıyor. Onun haricindeki yamaların kurulumu farklı hocam.

Geri
Yukarı