Evet biraz bakıp buldum. Şu yama bozuk, ligleri bozuyor indirecek olan varsa indirmesin.Yamanız bozuk veya kullandığınız başka bir yamadaki database ile çakışıyor.
Evet biraz bakıp buldum. Şu yama bozuk, ligleri bozuyor indirecek olan varsa indirmesin.
FM 2024 Sınırsız Yabancıyla Oynama (Yabancı Kuralı Kaldırma) | Fmhikayeleri - Türkiye'nin Football Manager Sitesi
Football Manager 2024'ü sınırsız yabancıyla oynamak isteyenler için beklenen yama çıktı. İşte FM 2024 sınırsız yabancıyla oynama yamasının kurulum detayları. 18 Temmuz da TFF başkanlığı için yapılan seçimde TFF başkanı değişti. TFF başkanının değişmesiyle birlikte duyurulan ilk icraatlardan...fmhikayeleri.com
Alttaki modu forumdan bir arkadaş yapmıştı, bu gayet güzel çalışıyor.
Türkiye Süper Lig Sınırsız Yabancı + Gelir düzenlemesi - Football Manager Databases - Editor Data Files - FM24 - Football Manager 2024
Türkiye Süper Lig Sınırsız Yabancı + Gelir düzenlemesi FM24 Download posted on Football Manager Databases - Editor Data Files for Football Manager 2024sortitoutsi.net
Hocam son attığınız yama nasıl kuruluyor acaba bilginiz var mı?
Geç gördüm kusura bakmayın. Yamayı indirin, sonra Belgelerim/Football Manager 2024/editor data diznine girin. İndirdiğiniz yamadaki .fmf uzantılı dosyayı "editor data" klasörünün içine atacaksınız. Ama eski save dosyanızda çalışmaz. Yeni oyuna başlamanız lazım.
.fmf uzantılı tüm dosyalar (tema dosyaları hariç) "editor data" klasörünün içine atılıyor. Onun haricindeki yamaların kurulumu farklı hocam.Hocam bende eskiden kullandığım forma logo yamaları vesaire vardı yama dosyasının içinde bunlarda var diğer kullandığım dosyaların içine mi atmalıyım acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.