Bileti internetten alın girerken de çaktırmadan girin göğüs gerin.Arkadaşlarla FNAF izlemeye gideceğiz ve 13 yaşındayız. Bazı yerlerde film 13+ yazıyor, bazı yerlerde 16+ yazıyor. Girsek alırlar mı?
hayatımda hiç internetden bilet almadım hep gidip ordan alıodum nası oluo şimdiBileti internetten alın girerken de çaktırmadan girin göğüs gerin.
Kankam öncelikle bir öneri vereyeyim. Sinema için nereye gideceğin önemli. Eğer denetçi ve ciddi çalışan bir yerse biletini göstermeden içeri bile almazlar. Gösterirsen bu sefer yaş sorunu falan yaşanabilir ki 1 yaş farkı bile kabul etmezken 3 yaş imkansız gibi. Ama gideceğiniz yer çok sıkı değilse kolayca girersiniz. Tek sıkıntı paranızın boşa gitme riski olur. Eğer riski alırım dersen bilet almak için önce gideceğin yerin internet sayfasına girip filmi seç sonra nerede gireceksen onu seç ardından da bilet tipi ve koltuğunu seç. Geriye kalan tek şeyde ödeme yapmak oluyor. Filme girebilmekte iyi şanslar.hayatımda hiç internetden bilet almadım hep gidip ordan alıodum nası oluo şimdi
eskiden 13 yaş üstü filme 10 yaşında girmiştim almışlardı ama başka yerdiKankam öncelikle bir öneri vereyeyim. Sinema için nereye gideceğin önemli. Eğer denetçi ve ciddi çalışan bir yerse biletini göstermeden içeri bile almazlar. Gösterirsen bu sefer yaş sorunu falan yaşanabilir ki 1 yaş farkı bile kabul etmezken 3 yaş imkansız gibi. Ama gideceğiniz yer çok sıkı değilse kolayca girersiniz. Tek sıkıntı paranızın boşa gitme riski olur. Eğer riski alırım dersen bilet almak için önce gideceğin yerin internet sayfasına girip filmi seç sonra nerede gireceksen onu seç ardından da bilet tipi ve koltuğunu seç. Geriye kalan tek şeyde ödeme yapmak oluyor. Filme girebilmekte iyi şanslar.
knk ben fnaf a 1 yaş farkı ile gidemedim. Hemde eskiden biletsiz sinemaya girebileceğin kadar teftişsiz bir yere. Bir anda sıkı yönetim ilan edildi herhalde. Sana önerim ya bileti elden almak için gidince şansınızı deneyin ya da önce nasıl bir yer olduğuna bakıp internetten alın. Bir yol daha var ama daha önce denemedim. Vizyonda senin yaşına uygun bir film seçip onun biletini al. Sonra fark edilmeden fnaf filminin salonuna girebilirsin. Sinema başlayana kadar ayakta dur. İlla boş koltuk kalacaktır sende oraya geçersin. Ama bunu denemeni önermem hem paran boşa gidebilir veya ayakta kalırsan seni fark edebilirler.eskiden 13 yaş üstü filme 10 yaşında girmiştim almışlardı ama başka yerdi
Kanka ben FNAF'a 1 yaş farkı ile gidemedim. Hemde eskiden biletsiz sinemaya girebileceğin kadar teftişsiz bir yere. Bir anda sıkı yönetim ilan edildi herhalde. Sana önerim ya bileti elden almak için gidince şansınızı deneyin ya da önce nasıl bir yer olduğuna bakıp internetten alın. Bir yol daha var ama daha önce denemedim. Vizyonda senin yaşına uygun bir film seçip onun biletini al. Sonra fark edilmeden FNAF filminin salonuna girebilirsin. Sinema başlayana kadar ayakta dur. İlla boş koltuk kalacaktır sende oraya geçersin. Ama bunu denemeni önermem hem paran boşa gidebilir veya ayakta kalırsan seni fark edebilirler.
Bizde e-okulu umursamadılar bile. Kimlik yoksa olmaz diyip gönderdiler.1 yaş farkla girdim 11. sınıfım e-Okul gösterip girdim![]()
Bizde kontrol olmadı.Bizde e-okulu umursamadılar bile. Kimlik yoksa olmaz diyip gönderdiler.
Her yer farklı farklı. En iyisi önceden gidip gözlemlemek.Valla bizde kontrol olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.