Focus 2.5 benzinli otomatik alınır mı?

Narqo

Hectopat
Makaleler
2
Öncelikle herkese iyi sosyaller dilerim. Dedeme bu aralar artık manuelden yorulduğu için otomatik araç bakıyoruz. Bir tanidigimizda 2010 model servis bakımlı 180.000 km Titanium donanımlı, 2 parça lokal boyalı, benzinli 4 ileri otomatik Ford Focus var. 750.000 TL istiyor, sizce 4 ileri olması baş ağrıtır mı, piyasası nasıldır, alınır mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Başka altarnetiflere bakılabilir 2.5 vergisi çok olur.

Kısmet. İki tanıdığım Focus otomatik kullanan. Biri sövüyor diğeri övüyor

Güzel bir motor ustasına baktırılarak Focus alınabilir. Dizel olsaydı daha iyiydi. Ancak 750 bin TL 2010 model için biraz fazla geldi bana.

O fiyatlara Jetta öneririm.

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. 750.000 bana da fazla geldi 590.000 civarına 2 parça lokal boyalı bir Focus buldum. Siyah renk kaportası gayet diri, ona bakacağız.

Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. Attığınız Jetta'ya baktım 1.2 ve atmosferik olması biraz cekincelere sebep oluyor. Şimdilik Focus araştırmaya devam edeceğim ama Jetta bulursam öncelik tabi ki Jetta'ya ait.

Jetta 1.2 atmosferik değil. 1.2 tsi. motordan daha çok çekincede olman gereken şey dsg şanzıman.

Jetta 1.2 atmosferik değil. 1.2 tsi. motordan daha çok çekincede olman gereken şey dsg şanzıman.
Evet hocam,turbo beslemeliymis. Dsg şanzımandan pek bir çekincem yok açıkçası. Araca temiz bakildiysa sorun çıkarmıyor,komsumuzda 2012 model 1.6 dizel Jetta var 240 binde daha tık demedi. Ama 1.2 motor bence yetersiz kalır,bu yüzden 1.4 motorlara bakacağım. Şu anlık en makul seçenek Focus gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…