Fonksiyonlar için fasikül önerisi

michisurube

Centipat
Arkadaşlar haftaya ya da bu hafta sonuna AYT matematiğe başlayacağım da önceden şöyle fonksiyon temelimi tam oturtacak bir fasikül çözmek istiyorum. Öneriniz ne olur? Zor ve çok uzun olmazsa sevinirim. AYT matematiğe belki biraz geç kaldım ama fonksiyonları tam oturtmak istiyorum, her şeyden önce ki benim için daha kolay geçsin süreç.

İllaki fasikül çözeceksin diye bir şart yok konu anlatıma ihtiyacın yoksa. Fasikül olarak orjinal, acil, apotemi tercih edebilirsiniz.

Arkadaşlar haftaya ya da bu hafta sonuna AYT matematiğe başlayacağım da önceden şöyle fonksiyon temelimi tam oturtacak bir fasikül çözmek istiyorum. Öneriniz ne olur? Zor ve çok uzun olmazsa sevinirim. AYT matematiğe belki biraz geç kaldım ama fonksiyonları tam oturtmak istiyorum, her şeyden önce ki benim için daha kolay geçsin süreç.
acil öneririm. ama bence tekrar için ya da canınız sıkılırsa çözmeniz için apotemi de güzel gider. ben acille oturtup 3D ile tamamladım, yetti de. fakat apotemi de çözmek istiyorum. fonksiyonu çözdükçe çözesi geliyor insanın :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı