EZH Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 844 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #1 Maça gireceğim, bir baktım Jorgensen başka takımda kiralık, tamam dedim ama bir baktım rezervede yer yok. Yedek kulübesinde zorunlu olmak zorunda. Yardım edebilir misiniz?
Maça gireceğim, bir baktım Jorgensen başka takımda kiralık, tamam dedim ama bir baktım rezervede yer yok. Yedek kulübesinde zorunlu olmak zorunda. Yardım edebilir misiniz?
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.815 Çözümler 13 Yer Vorkuta 9 Eylül 2020 #2 Oyuncuyu U takıma gönderip maça girmeyi dener misiniz?
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 9 Eylül 2020 #3 Kadroyu otomatik seçme kısmına girip 19-21 yaş takımlarını da dahil ederek antrenörün seçimine bırakın, otomatik düzelecektir.
Kadroyu otomatik seçme kısmına girip 19-21 yaş takımlarını da dahil ederek antrenörün seçimine bırakın, otomatik düzelecektir.
MFO10 Megapat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #4 Hocam normalde eksik yedekle çıkılabiliyor. Oyuncunun üstüne gelip sağ tık yaptığınızda da oyuncunun kadrodan çıkması lazım.
Hocam normalde eksik yedekle çıkılabiliyor. Oyuncunun üstüne gelip sağ tık yaptığınızda da oyuncunun kadrodan çıkması lazım.