Football Manager'da transfer yaması nasıl yapılır?

GodOfNight

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Full-Stack Web Developer
Merhaba, FM 2023 bulunmakta fakat kendim transfer yamaları yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim acaba?

Dediğimi yanlış anlamışsın hocam, direkt ben kendim yapmak istiyorum hazır bi yerden alıp kurmayı sormuyorum.
Çok özür dilerim. Onu da editörle yaparsın. Transfer yapması çok zor değil. Database seçip onun üzerinden transferleri ayarlayıp kaydedersen olur. Zamanında çok yapmıştım transferler olsun ülke kuralı olsun. İn-game editör değil ama normal düz editör olacak .

Çok özür dilerim. Onu da editörle yaparsın. Transfer yapması çok zor değil. Database seçip onun üzerinden transferleri ayarlayıp kaydedersen olur. Zamanında çok yapmıştım transferler olsun ülke kuralı olsun. İn-game editör değil ama normal düz editör olacak .
Satın alırken İn-game editor ile birlikte aldım steamde mevcut mu yoksa ayrı bir yazılım olarak mı indirmem gerekiyor düz editörü.

Onu bilmiyorum ben Epic bedava verdiği zaman alıp oynamıştım beraber gelmişti. Önceki serilerinde de malum yolla yapmıştım.
Ekran görüntüsü 2024-07-15 204220.png

Onu bilmiyorum ben Epic bedava verdiği zaman alıp oynamıştım beraber gelmişti. Önceki serilerinde de malum yolla yapmıştım.
Ekran görüntüsü 2024-07-15 204220.png
Şu çıktı karşıma aratınca:

Eki Görüntüle 2253706

Şu çıktı karşıma aratınca:
Buldum hocam steam kütüphanede araçlar kısmını açınca gözüküyormuş direkt oyun satın alındığında veriyormuş kendisi. Teşekkürler bilgilendirme için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı