Ford Fiesta 2005 Orijinal Anahtarla Çalışmadı

BaranArslan

Hectopat
Daha fazla  
2005 Ford Fiesta aracım bu sabah çalışmadı. Orijinal anahtarı taktık çevirdik, panelde
1643712166036.png
bu simge yanıp söndü. İnternette bu simgenin orijinal anahtar ile çalıştırmadığınız için çıkar dedi, yedek anahtarla denedik, yine aynısı oldu. Belli bir süre sonra çalıştı. Bu sorunun sebebi nedir bileniniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2005 Ford Fiesta aracım bu sabah çalışmadı. Orijinal anahtarı taktık çevirdik, panelde Eki Görüntüle 1291033 bu simge yanıp söndü. İnternette bu simgenin orijinal anahtar ile çalıştırmadığınız için çıkar dedi, yedek anahtarla denedik, yine aynısı oldu. Belli bir süre sonra çalıştı. Bu sorunun sebebi nedir bileniniz var mı?
Kontak kısmını balata spreyi ile temizleyip sonra biraz anahtara WD40 sıkarak birkaç defa anahtarı sokup çevirip çıkarın, bu işlemi tekrarlayın.

Passat b5.5 aracımız da anahtarı değiştirmek durumunda kaldık kpntağa denk gelen kısımda küçük manyetik bir parça vardı o olmadan araç çalıştıktan sonra stop ediyordu. Anahtarın içini açtıysanı o parçanın düşmüş olma olasılıpı olabilir veya başka bir sıkıntıdır. Veya dediğim parça yerinden oynamıştır.

Hocam sorun sanırım akülerde , aküyü uçlarını temizleyince sorun düzeldi .
Aküde problem olsaydı hiç elektrik gelmezdi diye düşünüyorum. Şu da olmuş olabilir...Siz akü başlarını söktüğünüzde temizlemek için araç beyni vs komple elektriği kesip bir nevi resetleme yaptığınız için sorun düzelmiş olma ihtimali bana daha mantıklı geldi :)

Aküde problem olsaydı hiç elektrik gelmezdi diye düşünüyorum. Şu da olmuş olabilir...Siz akü başlarını söktüğünüzde temizlemek için araç beyni vs komple elektriği kesip bir nevi resetleme yaptığınız için sorun düzelmiş olma ihtimali bana daha mantıklı geldi :)
Oda olabilir hocam, yardımlarınız için teşekkür ederim .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı