Ford Focus station wagon alınır mı?

Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar.
Öncellikle birkaç gündür çok fazla sayıda araç baktım ve bugün bir araç buldum station wagon focus piyasa altına 213bin kilometrede araç 2018 model hatası boyası yok yürürü iyi deniliyor fakat 213 bin kilometrede sizce alınır mı? Şanzımanları nasıldır bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim teşekkür ederim.

Hocam ilan bazli atarsaniz daha rahat yorum yapabilirim.Lakin Focus mk2 araclarda Powershift otomatik 6 vites seklinde gecen araclarda ne kadar bakimli olursa olsun sanziman kartindan ariza vermesi kacinilmaz.

Marka mk3 makyajini yaptigi zaman yani 2018 6. aydan sonrasinda,araclarin bazisini bayiden yine eski powershift 6 ileri olarak,bazilarini da 8 vites tork konvertörlü olarak cikarmisti.Bu 8 vitesli olan sanzimanli modellerden ariza konusunda söz etmek gerekirse,bir problem olmaz kafaniz rahat olur.Tabiki yeni bir sanziman oldugu icin zamanla kullanici yorumlari ile dahada belli olur ama ben bir kronik arizasiyla karsilasmadim.

Tek eksisi klasik eski Tork Konvertör kafasinda üretilen bir arac oldugu icin ve ford markasina mensup olan bir aracin üzerinde oldugu icin.Sürüs zevkini baltaliyor ve klasik ford verimsizligini üzerinde tasiyor.

Bunlarin hepsine ragmen ülkemizdeki Station Wagon araclarin tutulmamasindan kaynaklanan piyasalarinin ucuzlugundan dolayi ve araca kafaniz rahat bir sekilde binebileceginizden dolayi ben araci alabilirsiniz diyorum.(Tabiki 8 vites olan bir ilan bulursaniz)

Hocam ilan bazli atarsaniz daha rahat yorum yapabilirim. Lakin focus MK2 araclarda powershift otomatik 6 vites seklinde gecen araclarda ne kadar bakimli olursa olsun sanziman kartindan ariza vermesi kacinilmaz.

Marka MK3 makyajini yaptigi zaman yani 2018 6. aydan sonrasinda, araclarin bazisini bayiden yine eski powershift 6 ileri olarak, bazilarini da 8 vites tork konvertörlü olarak cikarmisti. Bu 8 vitesli olan sanzimanli modellerden ariza konusunda söz etmek gerekirse, bir problem olmaz kafaniz rahat olur. Tabii ki yeni bir sanziman oldugu icin zamanla kullanici yorumlari ile daha da belli olur ama ben bir kronik arizasiyla karsilasmadim.

Tek eksisi klasik eski tork konvertör kafasinda üretilen bir arac oldugu icin ve Ford markasina mensup olan bir aracin üzerinde oldugu icin. Sürüs zevkini baltaliyor ve klasik Ford verimsizligini üzerinde tasiyor.

Bunlarin hepsine ragmen ülkemizdeki station wagon araclarin tutulmamasindan kaynaklanan piyasalarinin ucuzlugundan dolayi ve araca kafaniz rahat bir sekilde binebileceginizden dolayi ben araci alabilirsiniz diyorum.(tabii ki 8 vites olan bir ilan bulursaniz)

Hocam düz vites olandan bahsediyorum araçlardan pek anlamıyorum.
Station vagon olan araçta bu vites var.

1735508057052.png

Vitesi bu şekilde olanların kronik sorunlu olduğunu duydum 160bin kilometreden sonra araç çok arıza veriyormuş bu yüzden bu aracı almak yerine Megane 4 almayı düşünüyoruz şu an doğru mudur doğru değil midir bir fikrim yok.

1735507985957.png

Pardon hocam focuslar otomatik sanziman arizalari ile bilindigi icin siz sanziman nasildir diyince aklim direkt otomatik araclara gitti.

Manuel vites araclarda kullanici hatasi disinda herhangi bir problem olmasi cok güc.O yüzden gönül rahatligiyla tercih edebilirsiniz.

Attiginiz fotograflarda arizali sanziman üstteki fotograftaki powershift 6 vites sanzimandir.

Alttaki fotograftaki sanziman ise tork konvertörlü 8 vites sorunsuz olan modeldir.Alttaki sanzimana sahip Focus modellerini tercih edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı