Eski dizel araç ne kadar iyi olur bilemem Ford hiç bilmediğim bir marka ancak Mondeo piyasası gerçekten kötü. Facebook gruplarında anca satarsınız arabanızı. O da aldığınız araba sizi sanayi dostu eder mi etmez mi onu da bilmiyorum. Sizin bütçeniz kaçSelamlar 200-300 bin arası Ford Mondeo 2.0 TDCI 2003-2006 alınır mı?
Eski dizel araç ne kadar iyi olur bilemem Ford hiç bilmediğim bir marka ancak Mondeo piyasası gerçekten kötü. Facebook gruplarında anca satarsınız arabanızı. O da aldığınız araba sizi sanayi dostu eder mi etmez mi onu da bilmiyorum. Sizin bütçeniz kaç.
Bu konuda daha arabadan anlayan adamlarla konuşmanı tavsiye ederim hocam ancak 300 bine sen aldığın mondeoyu yurutemeyebilirsin. İlgi isteyen araçlar diye düşünüyorum eski dizel yani ne bileyim. Bana göre Clio alınabilir 300 bin bandına ya da bulursan efsane kasa Corolla. Corollaya hiç bir şey olmaz Clionun düşük km ve az boya değişen aramaya çalış facebookta. Ya da Albea da arayabilirsin face gruplarında. Mesela kaput tavan bagaj hatasız 250-300 bandında clio arıyorum yaz facebook grubuna yardımcı olurlar.Max 300k
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.