Mikail Yuksel Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #1 Ben bir modpack indiriceğim ama modpack Forge'la beraber OptiFine istiyor ama ikisinin nasıl beraber kurulucağını bilmiyorum. YouTube'da da bulamadım yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2021
Ben bir modpack indiriceğim ama modpack Forge'la beraber OptiFine istiyor ama ikisinin nasıl beraber kurulucağını bilmiyorum. YouTube'da da bulamadım yardım eder misiniz?
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 2 Aralık 2021 #2 Minecraft Forge downloads Downloads for Minecraft Forge for Minecraft 1.21.10 Latest: 60.0.12 files.minecraftforge.net Buradan Forge indir. Installer ile kurarsan uğraşmazsın. Sadece uygulama kendisi bulamazsa dosyaları, senin göstermeni ister. OptiFine Downloads OptiFine - Minecraft performance tuning and advanced graphics optifine.net Buradan da Optifine kurarsınız, kendi kendine halleder yine.
Minecraft Forge downloads Downloads for Minecraft Forge for Minecraft 1.21.10 Latest: 60.0.12 files.minecraftforge.net Buradan Forge indir. Installer ile kurarsan uğraşmazsın. Sadece uygulama kendisi bulamazsa dosyaları, senin göstermeni ister. OptiFine Downloads OptiFine - Minecraft performance tuning and advanced graphics optifine.net Buradan da Optifine kurarsınız, kendi kendine halleder yine.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 2 Aralık 2021 #3 Mods klasörünü seçip extract tuşuna basın.
Mikail Yuksel Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #4 Teşekkürler