T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Nisan 2025 #1 İmzalı bir formam var hem arkalı hem önü imzalı. Bunu iki yüzünü de çerçeveletebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2025
L loopy78 Femtopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #2 Onu nasıl yapabılırler diye dusunuyorum şu anda ımkansız gıbı
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Nisan 2025 #3 loopy78 dedi: Onu nasıl yapabılırler diye dusunuyorum şu anda ımkansız gıbı Genişletmek için tıkla... Aklıma ikiye kesmek geliyor ama mantıklımı bilemedim
loopy78 dedi: Onu nasıl yapabılırler diye dusunuyorum şu anda ımkansız gıbı Genişletmek için tıkla... Aklıma ikiye kesmek geliyor ama mantıklımı bilemedim
WinTime Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 2.180 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diyetisyen Öğrenci 7 Nisan 2025 #4 T A L O dedi: Aklıma ikiye kesmek geliyor ama mantıklı mı bilemedim Genişletmek için tıkla... Bence kesmeyin imzalıysa iki tarafı da camlı olacak şekilde çerçeveletebilirsiniz ama istediğiniz taraf çevirili durması gerekecek.
T A L O dedi: Aklıma ikiye kesmek geliyor ama mantıklı mı bilemedim Genişletmek için tıkla... Bence kesmeyin imzalıysa iki tarafı da camlı olacak şekilde çerçeveletebilirsiniz ama istediğiniz taraf çevirili durması gerekecek.
F furkankongg Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #5 T A L O dedi: İmzalı bir formam var hem arkalı hem önü imzalı. Bunu iki yüzünü de çerçeveletebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dostum aklımda müthiş bir fikir var 2 tarafı cam olan çerçeve yaptır masanın ortasına sabitle duvarda falan imkansız ama masanın üstüne sabitlersen her iki tarafınada bakabilirsin biraz yaratacağılıgına bağlı.
T A L O dedi: İmzalı bir formam var hem arkalı hem önü imzalı. Bunu iki yüzünü de çerçeveletebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dostum aklımda müthiş bir fikir var 2 tarafı cam olan çerçeve yaptır masanın ortasına sabitle duvarda falan imkansız ama masanın üstüne sabitlersen her iki tarafınada bakabilirsin biraz yaratacağılıgına bağlı.
1szmno Picopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 45 Çözümler 1 7 Nisan 2025 #6 T A L O dedi: İmzalı bir formam var hem arkalı hem önü imzalı. Bunu iki yüzünü de çerçeveletebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İki tarafınıda camlı şekilde çerçevelet sonra tavanın tam ortasından sarkıt böylece iki tarafınıda görebilirsin.
T A L O dedi: İmzalı bir formam var hem arkalı hem önü imzalı. Bunu iki yüzünü de çerçeveletebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İki tarafınıda camlı şekilde çerçevelet sonra tavanın tam ortasından sarkıt böylece iki tarafınıda görebilirsin.