P proWXL Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f RTX 3050 Asrock h610-m-hvs Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2025 #1 Formamın ortasındaki Türk bayrağının yarısı çıktı, nasıl ve neyle yapıştırmalıyım? Uhu vb. şeyler zarar verebilir diye denemedim, işe yarar mı?
Formamın ortasındaki Türk bayrağının yarısı çıktı, nasıl ve neyle yapıştırmalıyım? Uhu vb. şeyler zarar verebilir diye denemedim, işe yarar mı?
Terito123 Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #2 Yapıştırmaya çalışma. Dahada mahvedebilirsin. Bayrak çıkıyorsa zaten eskimiştir yada kalitesizdir. Kullanırım diyorsan kullanabilirsin. Uhu en kötü seçenek zaten yapış yapış olur ve formayı mahveder. Bir keresinde ben formanın arkasında yazan numarayı zımbalamıştım içine geçmeyecek şekilde.
Yapıştırmaya çalışma. Dahada mahvedebilirsin. Bayrak çıkıyorsa zaten eskimiştir yada kalitesizdir. Kullanırım diyorsan kullanabilirsin. Uhu en kötü seçenek zaten yapış yapış olur ve formayı mahveder. Bir keresinde ben formanın arkasında yazan numarayı zımbalamıştım içine geçmeyecek şekilde.