Formamarket sitesi güvenilir mi?

847995

Picopat
Bu site karşıma çıktı Juventus 24 25 3. formayı alacağım maalesef orijinalini alacak gücüm yok o yüzden replika alacağım. Daha önce alışveriş yapan var mı? Ya da öneri replika forma satan Shopier sayfası var mıdır?

Bu site karşıma çıktı juventus 24 25 3. formayı alacağım maalesef orijinalini alacak gücüm yok o yüzden replika alacağım. Daha önce alışveriş yapan var mı? Ya da öneri replika forma satan Shopier sayfası var mıdır?

Bir zamanlar taraftar formam adında bir sayfa vardı 3-4 kere satın alım yapmıştım kaliteliydi fiyatı da ortalamaydı bir ara taş zeminde falan sürtmüştüm formayı maçtayken tertemiz çıktı aldığı parayı fazlasıyla hak ediyor sayfa sahibide anlayışlı sabırlı kibar bir insan kapanmadıysa sayfa bir bakmanızı öneriririm.

Bu arada şu detayı da belirteyim hepsinde kapıda ödeme yaptım sayfa açıksa kapıda ödeme ile 1 tane alıp bakabilirsiniz kalitesine kapalıysa şeffaf kargo kapıda ödeme olmasına dikkat edin öyle satıcılardan alın.

Bir zamanlar taraftar formam adında bir sayfa vardı 3-4 kere satın alım yapmıştım kaliteliydi fiyatı da ortalamaydı bir ara taş zeminde falan sürtmüştüm formayı maçtayken tertemiz çıktı aldığı parayı fazlasıyla hak ediyor sayfa sahibide anlayışlı sabırlı kibar bir insan kapanmadıysa sayfa bir bakmanızı öneriririm.

Bu arada şu detayı da belirteyim hepsinde kapıda ödeme yaptım sayfa açıksa kapıda ödeme ile 1 tane alıp bakabilirsiniz kalitesine kapalıysa şeffaf kargo kapıda ödeme olmasına dikkat edin öyle satıcılardan alın.
sanırım kapanmış bulamadım

Hocam taraftar formam sitesine denk geldim. Link bırakacağım doğru site mi diye bakabilir misiniz?

Instagram sayfasıydı şu an bilgisayardayım telefondan WhatsApp profillerine bakayım dönüş sağlayacağım.

Instagram sayfasıydı şu an bilgisayardayım telefondan WhatsApp profillerine bakayım dönüş sağlayacağım.
en son 1 yıl önce forma almıştım 250 tl falandı şuan bu fiyatlar garibime gitti...

Tamamdır sağ olun.

Numarayı bulamadım sitede bulduysanız yerini belirtir misiniz?

Rica ederim.

@Zwehander Instagram sayfalarına baktım öne çıkanlarda farklı farklı isimler kullanılmış benim aldığımda ismi "taraftarrformam" idi şu an hepsi farklı ve 100k takipçiyi geçmişti hesap. Bence uğraşmayın bile güvenilir gibi durmadı. Önceki satıcı olduğundan emin olsam gözü kapalı alın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı