O oğuz99 Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #1 Merhaba bir siteden imzalı forma almayı düşünüyorum fakat imzaların gerçek olup olmadığını nasıl anlayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri resim_2023-10-03_200504413.png 924,2 KB · Görüntüleme: 376
Merhaba bir siteden imzalı forma almayı düşünüyorum fakat imzaların gerçek olup olmadığını nasıl anlayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
kazimsaksici Centipat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 223 3 Ekim 2023 #2 Ben kendim, bizzat imzalatmasam hiçbir türlü emin olamazdım.
YakupBerk58 Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #3 Islak mendil ile sil leke geliyor ise gerçek imzadır gelmiyor ise sahte imzadır
O oğuz99 Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #4 kazimsaksici dedi: Ben kendim, bizzat imzalatmasam hiçbir türlü emin olamazdım. Genişletmek için tıkla... Fiyatı da bu kadar çok imzalı bir formaya göre fazla ucuz 4k + pazarlık payı var yazıyor. YakupBerk58 dedi: Islak mendil ile sil leke geliyor ise gerçek imzadır gelmiyor ise sahte imzadır Genişletmek için tıkla... satan kişinin buna izin vereceğini sanmıyorum
kazimsaksici dedi: Ben kendim, bizzat imzalatmasam hiçbir türlü emin olamazdım. Genişletmek için tıkla... Fiyatı da bu kadar çok imzalı bir formaya göre fazla ucuz 4k + pazarlık payı var yazıyor. YakupBerk58 dedi: Islak mendil ile sil leke geliyor ise gerçek imzadır gelmiyor ise sahte imzadır Genişletmek için tıkla... satan kişinin buna izin vereceğini sanmıyorum