Format atacakken Kurulum kapanmadan önce temizleniyor ekranında takılı kaldı

R1xy

Hectopat
Daha fazla  
Herkes günaydın. Dün akşam 10-11 gibi bilgisayara format atacaktım hem de bilgisayarı Windows 11'e geçirecektim. İlk başta disk bulunamadı hatası aldım sonra onu YT'den bakarak çözdüm. Ondan sonra Windows'u yükleme ekranı geldi bir 10-15 dk bekledikten sonra yüklenen yer %100 oldu ve evet hayırlı bir soru sordu, ona hayır dedim temiz bir kurulum yapmak için ondan sonra en başa attı. Tekrar her şeyi yaptım diski falan seçtim sonra tekrar aynı evet hayırlı sorusu çıktı karşıma, bu sefer de evet dedim ve gene her şeyi başa aldı. Yine her şeyi tekrar yaptım baktım sonuç hep aynı yere çıkıyor, dedim bari iptal edeyim yarın gider bilgisayarcıya baktırırım diye. Sağ usten çarpıya bastım ve yüklemeyi iptal et dedim. Sonra bu aşağıdaki gorseldeki yazı çıktı ve bir yarım saat bekledim, baktım uzun sürecek gibi yattım sabah uyandığımda o evet hayırlı soru tekrar çıktı ve ben de bu sefer direk evet hayır sorusunun sağ üstündeki çarpıya bastım ve şu an tekrar aşağıdaki gorseldeki ekrandayim.

Yani ne yapacağım bilmiyorum, işe gideceğim gitmeden çözmem lazım. Format olmasa da olur. PC eski haline gelse yeter.

Screenshot_2025-08-11-06-32-54-545_com.whatsapp-edit.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı