O Ozann_420 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 430 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #1 Format atarken diski okumuyor mu desem, okuyor ama 0 MB okuyor mu desem bilemedim. İnternette araştırdığımda bir driver indiriyorlar ama hepsi laptop olduğu için toplama bilgisayarda indirmem gerekiyor mu onu anlayamadım.
Format atarken diski okumuyor mu desem, okuyor ama 0 MB okuyor mu desem bilemedim. İnternette araştırdığımda bir driver indiriyorlar ama hepsi laptop olduğu için toplama bilgisayarda indirmem gerekiyor mu onu anlayamadım.
KS KS O Ozann_420 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 430 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #31 turko35408 dedi: Bozar ya da bozmaz diyebilmem için PSU sorunlu mu bilmem gerekiyor. PSU testi için de sorunsuz çalışan bir Windows'a ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... O zaman ben yeni bir disk alacağım ona Windows kurunca yine bu başlığa yazarım diskparttan bozuk olduğunu anladık zaten. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Bozar ya da bozmaz diyebilmem için PSU sorunlu mu bilmem gerekiyor. PSU testi için de sorunsuz çalışan bir Windows'a ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... O zaman ben yeni bir disk alacağım ona Windows kurunca yine bu başlığa yazarım diskparttan bozuk olduğunu anladık zaten.